Liczniki do streeta , pomocy !! ??
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Liczniki do streeta , pomocy !! ??
witam , za tydzień kupuję street'a Yahama FZR z silnikiem Tundercat'a 600 , i jak napisałem jest to street i ma owiefke a'la UFO , niestety niema liczników. chcę podłączyć np. od R6 lub jakieś inne czy dą się coś takiego zrobić ? czy muszą byc orginalne od Tundercata ? Prosze o pomoc 

=*N3$T0*=
-
kamilnesto - Świeżak
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
nie no 1300 wszystkomajacy gp a u mielocha za chyba 260 kupisz taki z kontrolkami ino bez obrotomierza
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
chyba duzo 1300 za licznik??? Za 1300 to mozna juz jakies moto kupic albo dobry ciuch!!!!
Ja do swojego streeta kupilem na allegro za 280 analog z kontrolkami i wystarczy.
Ja do swojego streeta kupilem na allegro za 280 analog z kontrolkami i wystarczy.
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
Siema,
Co tak słabo? Miało być 600RR?
Kupuj Kosso, zmieszczą Ci się pod owiewkę i nie będzie Ci tak odstawała jak przy oryginalnych zegarach
Kosso ma w sumie wszystko to co oryginalne zegary, oprócz chyba tylko obrotomierza, ale ten też można dokupić
Pozdro
Co tak słabo? Miało być 600RR?

Kupuj Kosso, zmieszczą Ci się pod owiewkę i nie będzie Ci tak odstawała jak przy oryginalnych zegarach

Kosso ma w sumie wszystko to co oryginalne zegary, oprócz chyba tylko obrotomierza, ale ten też można dokupić

Pozdro
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
Czy ja wiem czy słabo Manhatan , ten street ma ponad 130 KM i waży ledwie 150KG
, odpierdala R6 na każdym biegu wiec i 600RR też ... :] , a co do tmatu to dzienx za pomoc , kupie te koso za 260zl , wyglądają nieźle ale wskazują max 200KM/h ale w sumie gdzie u nas bede szybciej śmigal ...

=*N3$T0*=
-
kamilnesto - Świeżak
-
kamilnesto - Świeżak
No to jak Ci się znudzi to daj cynk to może wezmę od Ciebie tak jak NSR
No to teraz jeszcze kołuj prostą kierę, stelaż, klatkę i duża zębate na tył i można dzierać na kole
Spoko szpej

No to teraz jeszcze kołuj prostą kierę, stelaż, klatkę i duża zębate na tył i można dzierać na kole

Spoko szpej

-
A gdzie twój kumpel ma wszystkie kontrolki? Bez kontrolek to taka trochę ch**owa jazda, bo w końcu czekasz tylko na to aż moto stanie
Bierz Kosso i tyle, ewentualnie jakiś akcesoryjny do streetfigterów

Bierz Kosso i tyle, ewentualnie jakiś akcesoryjny do streetfigterów

-
Re: Liczniki do streeta , pomocy !! ??
kamilnesto napisał(a):witam , za tydzień kupuję street'a Yahama FZR z silnikiem Tundercat'a 600 , i jak napisałem jest to street i ma owiefke a'la UFO
kamilnesto napisał(a):Czy ja wiem czy słabo Manhatan , ten street ma ponad 130 KM i waży ledwie 150KG, odpierdala R6 na każdym biegu wiec i 600RR też ...
eeeeee....... czy ja dobrze rozumiem ze niby to cos z rama od FZR'a i silnikiem Tundercat'a ma 130KM i wazy 150kg??
-
kravec - Administrator
tak bo to "COŚ" ma sportowe Wałki rozrządu , sportowy układ wydechowy , sportowe sprzęgło , filtry stożkowe i costam jeszcze . a wąży 150kg bo jest odciążony .
=*N3$T0*=
-
kamilnesto - Świeżak
nom wiem , dokladnie ma 110 km chyba , wiec 20km mu dodano . ale kij z tym , zobaczymy w niedziele jak go dorwe
i wtedy sie okaże co potrafi 

=*N3$T0*=
-
kamilnesto - Świeżak
w katalogu mi pisza 105km... ale niewazne.... i tak jak dzisiaj przeczytalem w WMC test Daytony i R1 to jestem lekko "zbity z tropu" myslalem ze producencie podaja moc na tylnym kole a nie..... jak R1 ma niby 180 pare km a na hamowni im 150 z hakiem wychodzi.... albo w Daytonie 105km.... troche lipa
wlasnie... sorki za off topa.... ale dokoncze swoja mysl (zeby nie nabijac postow pisze tutaj)
po prostu troche mnie zdziwilo takie oszukiwanie klientow.... tym bardziej ze nie jest zazwyczaj nigdzie napisane ze podana moc zostala zmierzona np na sprzegle....
wlasnie... sorki za off topa.... ale dokoncze swoja mysl (zeby nie nabijac postow pisze tutaj)
po prostu troche mnie zdziwilo takie oszukiwanie klientow.... tym bardziej ze nie jest zazwyczaj nigdzie napisane ze podana moc zostala zmierzona np na sprzegle....
Ostatnio edytowano 1/5/2007, 21:40 przez kravec, łącznie edytowano 1 raz
-
kravec - Administrator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 4 gości