Pomoc (plastiki czaszy) Yamaha r6S z 2007 roku.
• Strona 1 z 1
Pomoc (plastiki czaszy) Yamaha r6S z 2007 roku.
Witam,
Mógłbym prosić namiary na kogoś kto mógłby mi sprzedać lewy i prawy plastik czaszy do Yamahy R6S z 2007 roku (nie jestem specem od historii tego modelu, ale to jest ta wcześniejsza buda, jeszcze z tylnym dzielonym światłem w zadupku); chodzi o czarne plastiki, które zaznaczone są na zdjęciu na czerwono. Mocuje się je w czaszy po obu jej stronach; zakrywają przewody itp.
http://img854.imageshack.us/img854/3210 ... zaszyz.jpg
Pozdrawiam.
P.s. Najlepiej sprzedaż wysyłkowa lub ewentualnie okolice Warszawy lub Białegostoku.
Mógłbym prosić namiary na kogoś kto mógłby mi sprzedać lewy i prawy plastik czaszy do Yamahy R6S z 2007 roku (nie jestem specem od historii tego modelu, ale to jest ta wcześniejsza buda, jeszcze z tylnym dzielonym światłem w zadupku); chodzi o czarne plastiki, które zaznaczone są na zdjęciu na czerwono. Mocuje się je w czaszy po obu jej stronach; zakrywają przewody itp.
http://img854.imageshack.us/img854/3210 ... zaszyz.jpg
Pozdrawiam.
P.s. Najlepiej sprzedaż wysyłkowa lub ewentualnie okolice Warszawy lub Białegostoku.
Ostatnio edytowano 14/4/2011, 17:26 przez Przekliniak, łącznie edytowano 2 razy
Tylko bez agresji.
- Przekliniak
- Świeżak
Vergon napisał(a):Szukaj tego jako "wypełnienia", albo "wypełnienia czaszy" będzie łatwiej.
Dzięki Vergon. Miałem przede wszystkim problem z nazwaniem tych elementów, będzie teraz łatwiej. Tak czy siak drodzy forumowicze kontakty do osób mających te elementy w ofercie mile widziane.
Tylko bez agresji.
- Przekliniak
- Świeżak
Zadzwoń do serwisu Yamahy.
Kiedyś za używane złachane znajomy płacił po 120PLN, a nowe w ASO były po 60PLN.
Po za tym to nie jest 2007 tylko max. model 2005.
Kiedyś za używane złachane znajomy płacił po 120PLN, a nowe w ASO były po 60PLN.
Po za tym to nie jest 2007 tylko max. model 2005.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości