Honda Cbr f4 problem z łańcuchem
• Strona 1 z 1
Honda Cbr f4 problem z łańcuchem
Witam
Kupiłem ostatnio Cbr f4 i mam następujący problem. Łańcuch był spięty na spinacz, lecz gdy w domu przyjrzałem się łańcuchowi to zauważyłem ze zewnętrzna cześć odpadła. Co powinienem teraz zrobic? Po prostu zakuc te bolce samemu czy jechac do mechanika zeby to zrobił jakoś inaczej. Jestem dosc początkujący wieć proszę o wyrozumiałość. Poniżej zamieszczam fotkę żeby było wiadomo o co chodzi.
Kupiłem ostatnio Cbr f4 i mam następujący problem. Łańcuch był spięty na spinacz, lecz gdy w domu przyjrzałem się łańcuchowi to zauważyłem ze zewnętrzna cześć odpadła. Co powinienem teraz zrobic? Po prostu zakuc te bolce samemu czy jechac do mechanika zeby to zrobił jakoś inaczej. Jestem dosc początkujący wieć proszę o wyrozumiałość. Poniżej zamieszczam fotkę żeby było wiadomo o co chodzi.
- Załączniki
-
- fotka łańcucha z zaznaczonym miejscem w którym powinien być spinacz.
- 1.jpg (184.39 KiB) Przeglądane 3146 razy
- mncierlak
- Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
Jeżeli masz przyrząd do zakuwania to można samemu to zrobić.Ale oprócz tego potrzebna jest wiedza jak to zrobić prawidłowo.Oddaj moto do mechanika będzie taniej i szybciej i bezpieczniej.
CBR 600 F4I
35 lat.
6-sty sezon na 600.
-
mrówa - Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
- piruchjunior
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa