600 rr
• Strona 1 z 1
600 rr
Witam wszystkich forumowiczów, mam kilka pytań na które nie może znaleźć odpowiedzi lub znalazłem częściowo mianowicie
1. Mam nie kompletne plastiki wypełnienie czaszy znalazłem juz 1 ale ten drugi plastik który przykręcany jest do stelaża nie mam pojęcia gdzie go szukać i w ogóle jak on się nazywa zamieszczam zdjęcie bo tak to pewnie nikt nie będzie wiedział o co mi chodzi
(otwórz link)
(otwórz link)
można to zamówić gdzieś przez internet?
2 Jaki olej i filtr do niego (600rr 07r przebieg około 15tys) tu znalazłem jakiś motul 300 v 10w40 chyba ze lepiej coś innego kupić
3 jakie opony do niego (do 700-800 zł )
gdzie to wszystko najlepiej zamawiać
Z góry dzięki za odpowiedzi
1. Mam nie kompletne plastiki wypełnienie czaszy znalazłem juz 1 ale ten drugi plastik który przykręcany jest do stelaża nie mam pojęcia gdzie go szukać i w ogóle jak on się nazywa zamieszczam zdjęcie bo tak to pewnie nikt nie będzie wiedział o co mi chodzi

można to zamówić gdzieś przez internet?
2 Jaki olej i filtr do niego (600rr 07r przebieg około 15tys) tu znalazłem jakiś motul 300 v 10w40 chyba ze lepiej coś innego kupić
3 jakie opony do niego (do 700-800 zł )
gdzie to wszystko najlepiej zamawiać
Z góry dzięki za odpowiedzi
Ostatnio edytowano 11/3/2011, 13:03 przez Apollo250, łącznie edytowano 1 raz
- Apollo250
- Świeżak
opony Pilot Power 2TC lub Dunlop Qualifier albo Metzeler M5.
Olej Motul 300V 10w40 - baredzo dobry olej - pełny syntetyk. FIltr oleju kupisz gdziekolwiek - byleby nie najtańszy - jakikolwiek markowy.
Np tutaj: Larsson.pl ---> wystarczy tylko wpisać rodzaj motocykla.
Części oryginalne możesz zamówić tutaj np:
motoboy.pl.
Klikasz tam w zakładkę części oryginalnych a dalej przekieruje Ciebie na stronę mrcycles gdzie wyszukujesz swój model i rocznik mtocykla i tam przeglądasz kategorie cześci i ich numery. Jak już znajdziesz część którą potrzebujesz to zapisujesz jej numer CAŁY i kopiujesz do zamówienia na e-mail tych ludzi z motoboy.pl Oni zrobią wycenę i jak pasuje to kupujesz. Ceny takie same jak w ASO tyle, że do domu wysyłają pocztą. Czekasz średnio 14dni.
Zawsze możesz pójść do ASO i tam pokazać co potrzebujesz - wyjdzie cenowo na to samo.
Olej Motul 300V 10w40 - baredzo dobry olej - pełny syntetyk. FIltr oleju kupisz gdziekolwiek - byleby nie najtańszy - jakikolwiek markowy.
Np tutaj: Larsson.pl ---> wystarczy tylko wpisać rodzaj motocykla.
Części oryginalne możesz zamówić tutaj np:
motoboy.pl.
Klikasz tam w zakładkę części oryginalnych a dalej przekieruje Ciebie na stronę mrcycles gdzie wyszukujesz swój model i rocznik mtocykla i tam przeglądasz kategorie cześci i ich numery. Jak już znajdziesz część którą potrzebujesz to zapisujesz jej numer CAŁY i kopiujesz do zamówienia na e-mail tych ludzi z motoboy.pl Oni zrobią wycenę i jak pasuje to kupujesz. Ceny takie same jak w ASO tyle, że do domu wysyłają pocztą. Czekasz średnio 14dni.
Zawsze możesz pójść do ASO i tam pokazać co potrzebujesz - wyjdzie cenowo na to samo.
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo Przegląd Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Ścigacz.pl
ok już wiem co to za element brakujący i tego nie dokupię bo to jest od stelaża zegarów, tak wiec muszę kupić cały stelaż ehh :/
Jeszcze może jedno pytanie czy do tego modelu da rade zamontować tablice rejestracyjną pod siodło bo ten tył jest strasznie szpecący
Jeszcze może jedno pytanie czy do tego modelu da rade zamontować tablice rejestracyjną pod siodło bo ten tył jest strasznie szpecący
- Apollo250
- Świeżak
zostaw oryginał sobie jakby co po demontażu - motocykle w serii się bardziej ceni niż po "tuningu" - serio. Są kity tzw. fender remover. Pogoogluj
-
nie będę już tworzył nowego tematu, chciałem zapytać o klocki hamulcowe bo chyba czeka mnie już wymiana. Na miejscu mam inter cars sklep i maja klocki 3 firm brembo (130zl kpl) ferodo mniej więcej w tej same cenie i Lucasa tez cena podobna. Potrzebuje klocki na przód i tył. Chyba ze polecacie coś innego
- Apollo250
- Świeżak
EBC HH , goldfren, SBS, Vesrah, Galfer sintered.
Spytaj w ASO bo te sa chyba najlepsze a wcale nie droższe.
Spytaj w ASO bo te sa chyba najlepsze a wcale nie droższe.
-
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa