Zobacz wątek - tarcza hamulca przedniego rf 900
NAS Analytics TAG

tarcza hamulca przedniego rf 900

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

tarcza hamulca przedniego rf 900

Postprzez adrian23041993 » 8/3/2011, 21:18

WITAM MAM PROBLEM Z PRZEDNIA TARCZA HAMULCA ,,PRAWA" CALY CZAS W NIEJ COS PRZESKAKUJE TAK DZIWNIE PYKA NEI WIEM O CO CHODZI PRZED ZIMA JAK BYŁ JESZCZE SEZON NEI MIAŁEM TAKEIGO PRZYPADKU W CZASIE ZIMY ROZBIERAŁEM MOTRO BO ROBIŁEM USZCZELNIACZE I OPONE ZMIENIAŁEM TO TARCZE ŚCIPAŁEM, ZAMONTOWAŁEM JE NA SWOJE MIEJSCE TAK JAK BYŁY A TU TAKI PROBLEM POJAWIŁ SIE Z PRZESKAKIWANIEM NEI WIEM O CO CHODZI Z TYM, IDZIE TAK JEŹDZIC CZY TRZEBA TO NAPRAWIC A JESLI TRZEBA TO JAK PROSZE O POMOC Z GÓRY DZIEKI
adrian23041993
Świeżak

Postprzez Przemo_rene » 9/3/2011, 11:46

fajnie było kupić litra na 18tkę nie?...

Nie krzycz, nie pisz capslockiem i używaj przecinków, kropek itp. Chyba, że aż tak słabo u ciebie..

Albo zamontowałeś na nierówno oczyszczonym kole, albo skręciłeś niewłasciwym momentem te śruby albo zwyczajnie trykają tobie nity w tych tej tarczy. One mają mieć luz ale poprzeczny, nie wzdłużny do ruchu obrotu koła. Jeżeli tego nie zrozumiesz to nic nie poradzę wiecej. Jak się mocno rusza częsc pracująca tarczy na nitach przód-tył to do wymiany tarcza. Jak tylko na boki tak 1mm to spoko i może zostać.
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo Przegląd Twojego moto w P-N!
Przemo_rene
VIP Ścigacz.pl

Powrót do Mechanika motocyklowa