Thundercat- odpalanie po zimie
• Strona 1 z 1
Thundercat- odpalanie po zimie
Witam. Posiadam Thundercata z 99r no i problem. Yamaha ma nowy akumulator, chciałem ją zaprowadzić do serwisu przed sezonem (gaźniki, luzy i tym podobne) Kręci ładnie, żwawo ale nie może zaskoczyć. co jest powodem?
Edit: Dodam, że jestem totalnym laikiem jeżeli chodzi o naparwy motocyklowe lub inen tego typu sprawy. Jeżeli już, to proszę do porad doać co nieco więcej informacji. O świecach takzę myślałem. Jak sprawidzić wątek z paliwem?
Edit: Dodam, że jestem totalnym laikiem jeżeli chodzi o naparwy motocyklowe lub inen tego typu sprawy. Jeżeli już, to proszę do porad doać co nieco więcej informacji. O świecach takzę myślałem. Jak sprawidzić wątek z paliwem?
Ostatnio edytowano 3/3/2011, 16:11 przez damianek753, łącznie edytowano 1 raz
Yamaha YZF 600 R
-
damianek753 - Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Próbowałem odpalić T-cata na pych, ale niestety nie udało się. rozrusznik kreci itp, ale nie zaskakuje. wyprowadziłem moto z garażu. nabrałem prędkości (to nie jets takie łatwe, bez górki by się nie udało) jedynka, sprzęgło, i moja reakcja O.o Tylne koło się zblokowało tak jakbym wcisnął hamulec, a moto zamiast odpalić zgasiło jedynie kontrolkę N, czyli od biegu jałowego i koniec. Bieg wbity, ale znowu to samo. próbowałem kilka razy ale tlyko koło hamowało. Odpalenie na pych nie pomogło. Czy to jest objawa zalania świec?
Yamaha YZF 600 R
-
damianek753 - Świeżak
nie robiłem nic z gaźnikami, już pod koniec sezonu T-Cat wymagał regulacji i czyszczenia gaźników, tak samo jak i regulacji zaworów.
Yamaha YZF 600 R
-
damianek753 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości