Honda CBR 600F - nie chce palić bez gazu jak jest ciepła
• Strona 1 z 1
Honda CBR 600F - nie chce palić bez gazu jak jest ciepła
Witam
Mam pytanie co może być powodem, że jak się moto porządnie zagrzeje to nie chce palić bez gazu? muszę lekko odkręcić manetkę przy zapalaniu - wtedy zagada.
Nie jest to zawsze, ale często się to zdarza
Motor to CBR 600 F4 rok 2000
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Jedna z przyczyn moze byc zakladanie tematu w nieodpowiednich dzialach. Temat przenosze. Na przyszlosc prosze o wlasciwe lokalizowanie tematow.
siekson
Mam pytanie co może być powodem, że jak się moto porządnie zagrzeje to nie chce palić bez gazu? muszę lekko odkręcić manetkę przy zapalaniu - wtedy zagada.
Nie jest to zawsze, ale często się to zdarza
Motor to CBR 600 F4 rok 2000
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Jedna z przyczyn moze byc zakladanie tematu w nieodpowiednich dzialach. Temat przenosze. Na przyszlosc prosze o wlasciwe lokalizowanie tematow.
siekson
- brzooza
- Świeżak
hej. Mam taki sam problem ze swoją Yamaha YZF 750 SP. Na zimnym pali normalnie a jak się zagrzeje to muszę z gazem zapalać ale nie zawsze
-
zephyr - Świeżak
mialem to samo w CBR600 F3 jezdzilem od mechanika do mechanika dziesiatki regulacji i nic
gazniki juz nie nowe wiec jest problem z precyzyjna regulacja wolnych obr. ona juz tak miala w opinii fachowcow nie ma sie czym przejmowac wiele starszych motocykli tak ma i nie jest to objaw ktory swiadczy ze cos niedobrego sie dzieje z moto
gazniki juz nie nowe wiec jest problem z precyzyjna regulacja wolnych obr. ona juz tak miala w opinii fachowcow nie ma sie czym przejmowac wiele starszych motocykli tak ma i nie jest to objaw ktory swiadczy ze cos niedobrego sie dzieje z moto
- torowiec
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości