PYTANIE DO POSIADACZY GSX 600 F
• Strona 1 z 1
PYTANIE DO POSIADACZY GSX 600 F
zrobilem synchro gaznikow i regulacje zaworów koles w service powiedzial ze gazniki byly niezle rozlegulowane a teraz po synchro moto jak jest zimny to odpala na ssaniu ale wkreca sie na nie cale 4tys obr ( a nie lubie pilowac zimnego silnika) jak zmniejsze ssanie to prawia gasnie lub chodzi nie plynnie a jak rusze na kompletnnie zimnym to sie dlawi tak wczesniej nie mialem...
i 2pyt czy jak wasze moto jest zimne tzn nawet po ok 5min jazdy z srednim obciazeniem to przy gwaltownym daniu gazu o przy brotach ok 8tys\obr moto jakby szarpal ale ale to bardziej jak kolysanie w przyd i tyl... ale wydaje mi sie ze jak sie bardziej rozgrzeje to jest ok !!czy to moze bys jeszcze nie dogrzany silnik??? pozdro i dzieki za cierpliwosc do czytania!!:)
i 2pyt czy jak wasze moto jest zimne tzn nawet po ok 5min jazdy z srednim obciazeniem to przy gwaltownym daniu gazu o przy brotach ok 8tys\obr moto jakby szarpal ale ale to bardziej jak kolysanie w przyd i tyl... ale wydaje mi sie ze jak sie bardziej rozgrzeje to jest ok !!czy to moze bys jeszcze nie dogrzany silnik??? pozdro i dzieki za cierpliwosc do czytania!!:)
Motorynka Pony
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
-
hugo2003 - Mieszkaniec forum
jesli chodzi o pierwszy problem to mam tak samo, tzn na pelnym ssaniu moto pracuje na prawie 4 tys. obrotow, a czy jest to normalne tego nie wiem
mysle tez ze praca tego silnika na niecalych 4 tys. obrotow to nie jest dla niego pilowanie, jesli sie myle to mnie poprawcie
drugiego problemu chyba nie rozumiem, postaraj sie moze opisac to latwieszym do przeczytania tekstem to moze ktos Ci odpowie

mysle tez ze praca tego silnika na niecalych 4 tys. obrotow to nie jest dla niego pilowanie, jesli sie myle to mnie poprawcie

drugiego problemu chyba nie rozumiem, postaraj sie moze opisac to latwieszym do przeczytania tekstem to moze ktos Ci odpowie

- Bull
- Świeżak
Bo najpierw się czeka, aż silnik osiągnie roboczą temperaturę, a potem dopiero jedzie. 

http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
-
MIK - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości