gsx600f '97- swiece jak w jajku,co to ma byc?! :|
• Strona 1 z 1
gsx600f '97- swiece jak w jajku,co to ma byc?! :|
Piekny dzien,wiec plan: zmiana swiec,oleju itd
Poodkrecalem wszystko,dorwalem klucz ktorego szukalem przez 3 tyg... i co? i jajco! nie pasuje
30min zastanawiania o co come on,otwieram zestaw kluczy ktore byly w moto,patrze-jest cos jak klucz do swiecy,nawet pasuje.. no to juz caly happy odkrecam i odkrecam
No i jest,mam w ręce,patrze a to co?-zamiast katalogowej NGK dr8es,widze NGK CR9EK.
Myslalem ze ch... mnie strzeli.
No to taki psikus na dzis,jesli macie gsx'f-ostatni rocznik przed jajem to pewnie tez siedza tam CR9EK...
Poodkrecalem wszystko,dorwalem klucz ktorego szukalem przez 3 tyg... i co? i jajco! nie pasuje

30min zastanawiania o co come on,otwieram zestaw kluczy ktore byly w moto,patrze-jest cos jak klucz do swiecy,nawet pasuje.. no to juz caly happy odkrecam i odkrecam
No i jest,mam w ręce,patrze a to co?-zamiast katalogowej NGK dr8es,widze NGK CR9EK.
Myslalem ze ch... mnie strzeli.
No to taki psikus na dzis,jesli macie gsx'f-ostatni rocznik przed jajem to pewnie tez siedza tam CR9EK...

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
-
MIK - Świeżak
kurde stary zaobcz na ścigaczu.pl katalog świec tam masz link do producenta ngk i tam dobierzesz do wszystiego . z tego co mi wiadomo tzn. w moim 92r. są dr8es na 18mm klucz . pozdro i zobacz na tym ścigaczu
motor jest bogiem prędkość nałogiem życie zabawą suzuki podstawą (gsx600f)
- ferdas
- Świeżak
Panowie moi mili.
Wiec sobie wlaczcie ten wyszukiwacz i zobaczcie swiece do modelu '97,
wg katalogu i nr ramy pasuja dr8es,ale niestety,mi wrzucili juz wszystko tak jak jest w jajku bo mam z konca rocznika '97.
Zalozylem ten temat po to,zeby inni nie stracili niepotrzebnie kasy,mialem paragon wiec akurat swiece wymieniono na odpowiednie
Wiec sobie wlaczcie ten wyszukiwacz i zobaczcie swiece do modelu '97,
wg katalogu i nr ramy pasuja dr8es,ale niestety,mi wrzucili juz wszystko tak jak jest w jajku bo mam z konca rocznika '97.
Zalozylem ten temat po to,zeby inni nie stracili niepotrzebnie kasy,mialem paragon wiec akurat swiece wymieniono na odpowiednie

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
troche odkopales temat... Z tego co znalazlem to w rocznikach 96 i 97 montowane byly swiece CR9EK
Suzi GSX 600F `97 | <a href="http://quadylodz.pl"target="_blank">Imprezy integracyjne dla firm</a> | http://bikepics.com/members/the69x/ | http://www.youtube.com/watch?v=lAjMBxQhTGs
-
the69x - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości