wyćiek w gs 500 z 2004!!! cena serwisu?!
• Strona 1 z 1
wyćiek w gs 500 z 2004!!! cena serwisu?!
Na poczÄ…tku witam wszystkich serdecznie
Jestem początkującym motocyklistą i jestem w trakcie poszukiwania swojej pierwszej maszyny. Dzisiaj oglądałem SUZUKI GS 500 z 2004 roku i moje pytanie dotyczy właśnie tego motocykla!! Otóż po małej przejazdzce kumpel zobaczył że z silnika (chyba spod dekla zaworów - górna częśc cylindra) są małe wycieki oleju. Jest to w miarę nowy motor (3 lata) z przebiegiem ok. 17tyś. km. Dlatego jestem ciekaw czy to jest jakaś norma w tych motocyklach czy coś innego?
Mam też takie pytanie jak ktoś wie ile około kosztuje przegląd po 18tys. km.?
Z góry wielkie dzięki i pozdrawiam

Jestem początkującym motocyklistą i jestem w trakcie poszukiwania swojej pierwszej maszyny. Dzisiaj oglądałem SUZUKI GS 500 z 2004 roku i moje pytanie dotyczy właśnie tego motocykla!! Otóż po małej przejazdzce kumpel zobaczył że z silnika (chyba spod dekla zaworów - górna częśc cylindra) są małe wycieki oleju. Jest to w miarę nowy motor (3 lata) z przebiegiem ok. 17tyś. km. Dlatego jestem ciekaw czy to jest jakaś norma w tych motocyklach czy coś innego?
Mam też takie pytanie jak ktoś wie ile około kosztuje przegląd po 18tys. km.?
Z góry wielkie dzięki i pozdrawiam

- jarekpaco
- Świeżak
Re: wyćiek w gs 500 z 2004!!! cena serwisu?!
jarekpaco napisał(a):Dlatego jestem ciekaw czy to jest jakaś norma w tych motocyklach czy coś innego?
Zazwyczaj wycieki nie sa uznawane przez motocyklistow za norme

-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
przy takim małym przebiegu to nie powinno być wycieku. Uszczelka do wymiany+ koszt naprawy chyba, że sam sobie wymienisz bo operacja jest prosta, nic skomplikowanego
-
zephyr - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości