Naprawa lampy Yamaha r6
• Strona 1 z 1
Naprawa lampy Yamaha r6
Witam może mi ktoś poradzić gdzie się udać w sprawie naprawienia tzn wymiany szkła lampy przedniej w R6 z 99 roku bo na allegro do tego rocznika nie idzie dostać.przy jeździe dostałem kamieniem w lampę i mam dziurę w prawym kloszu najlepiej z terenu śląska jakąś firmę polecajcie dzięki
-
djpedros - Świeżak
a lampe masz całą czy szklo osobno a odblask osobno bo moze masz 1 całosc i dla tego nie ma na allegro
jak nie to pozostaje ebay bo lampy sa specjalnie robione zeby dobrze rozpraszaly swiatło
jak nie to pozostaje ebay bo lampy sa specjalnie robione zeby dobrze rozpraszaly swiatło
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
- swirus2007
- Stały bywalec
Wątpie abyś kupił samo szkło do reflektora R6. Takie rzeczy są wręcz nieosiągalne do sportów na rynku części uzywanych.
Szkło nie jest wymienne tylko razem z reflektorem jako jedna całość. Z tego co się orientuje to żadna firma nie produkuje zamienników w postaci samych szkieł do sportów.
Ty masz tylko ten plus, że reflektor masz podwójny więc jedynie szukaj uszkodzonego po przeciwnej stronie niz masz i domowymi sposobami możesz próbować jakoś to przekleić, to taka tańsza opcja bo chyba czegoś takiego szukasz.
Szkło nie jest wymienne tylko razem z reflektorem jako jedna całość. Z tego co się orientuje to żadna firma nie produkuje zamienników w postaci samych szkieł do sportów.
Ty masz tylko ten plus, że reflektor masz podwójny więc jedynie szukaj uszkodzonego po przeciwnej stronie niz masz i domowymi sposobami możesz próbować jakoś to przekleić, to taka tańsza opcja bo chyba czegoś takiego szukasz.
2 x ZX6R
-
Repsol - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości