Bandit 600 problem z wkręcaniem się w obroty..
• Strona 1 z 1
Bandit 600 problem z wkręcaniem się w obroty..
Witam, mam Panowie taki problem z banditem 600 że : Do 6 tys jedzie lepiej tj. wkręca się na obroty niż powyżej tej wartości. Ogólnie do 140 ładnie przyśpiesza a potem koniec na autostradzie max 170. Wersja 57kw/78KM ponoć poprzedni właściciel jechał 215km/h.
Czego to może być wina? Dodam że miał synchronizowane gaźniki ale powiedziałbym że nie udolnie gdyż obroty trochę są nie równe oraz od 3tys w dół wolno spadały obroty.
Proszę o pomoc gdyż czasem na trasie trzeba trochę powyprzedzać a zauważyłem że na 5 biegu od 2tys do 6tys lepiej mu przyśpieszanie wychodzi niż powyżej :/
Na niższych biegach osiąga max obroty
Idealnym porównaniem może być jak to ma miejsce w 125-tkach (nsr tzr itd) źle ustawiony zawór wydechowy
Pomóżcie.
Pozdrawiam.
Czego to może być wina? Dodam że miał synchronizowane gaźniki ale powiedziałbym że nie udolnie gdyż obroty trochę są nie równe oraz od 3tys w dół wolno spadały obroty.
Proszę o pomoc gdyż czasem na trasie trzeba trochę powyprzedzać a zauważyłem że na 5 biegu od 2tys do 6tys lepiej mu przyśpieszanie wychodzi niż powyżej :/
Na niższych biegach osiąga max obroty
Idealnym porównaniem może być jak to ma miejsce w 125-tkach (nsr tzr itd) źle ustawiony zawór wydechowy
Pomóżcie.
Pozdrawiam.
- Smoke-rr
- Świeżak
przyjedz zrobimy masz 150km
kiedy byl serwis ?
zawory, gazniki, filtry, swiece olej ?
ja leciałem 225km/h i kumpel mnie wyprzedził swym miał kolo 235
a kiedyś z baranowskiej go odciął na 6 a ile wtedy miał nie powiem bo i tak nikt nie uwierzy 

kiedy byl serwis ?
zawory, gazniki, filtry, swiece olej ?
ja leciałem 225km/h i kumpel mnie wyprzedził swym miał kolo 235

TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
zrobić zawory bandit ma je co 6 tys i już na-pewno masz rozjechane do tego zrobić synchro dopiero a najlepiej to jeszcze składem mieszki się pobawić ( dać pól obrotu więcej )
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości