Zobacz wÄ…tek - jak juz pisalem: nie kreci:(nie wiadomo dlaczego
NAS Analytics TAG

jak juz pisalem: nie kreci:(nie wiadomo dlaczego

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

jak juz pisalem: nie kreci:(nie wiadomo dlaczego

Postprzez wesel24 » 26/10/2010, 06:12

witam
mam nadzieje że nie dostane ostrzezenia.
klopocik mam z odpaleniem:
-moto nie kreci, gosc od ktorego kupilem zazekal sie ze kupil no wy aku ale oczywiscie papierow do niego nie mial nie wnikalem . u niegowsyzstko ladnie odpalilo a byl zimny. po powrocie do domu chcialem odpalic i hu**. nic nie krecinawet, ewentualnie obroci. myslalem ze aku padl oczwiscie sie wkurzylem ze mnie beszczelnie przewalil. ale jak wykrecilem aku to wyszlo ze w stanie jalowym napiecie wynosi 12,75V a wiec ksiazkowo.
nie mialem za bardzo czasu kombinowac. mozesie sie podzielic doswaidczeniami na ten temat??dlaczego nie kreci??
poprsotu rozrusznik nie obraca, albo obroci raz, wyglada tak jakby padl aku,no ale tak nie jest. Oczywisice jak kupowalem wszystko bylo ok. na dotyk odpali
wesel24
Świeżak

Postprzez RUTRA.RD » 26/10/2010, 07:40

jak odpalisz zmierz napiecie na aku najpierw i napisz jakie masz w zalezniosci od obrotow
RUTRA.RD
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Przemo_rene » 26/10/2010, 08:44

dupa tam - drugiego warna dostanie zaraz.

Co do niekręcenia a aku mocny...jeżeli ręcznie kręć można wałem lekko w miare i równo po wyjęciu świec a także po wyjęciu świec kręci jak oszalały to zwyczajnie rozrusznik. Ale jak przy wyjętych świecach p o5 sekundach bedzie rozładowywał aku...ij...cięńko to widzę i lepiej dzwoń do typa niech to wyjaśni. Możesz mieć przytarty silnik
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
Przemo_rene
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez rosa » 26/10/2010, 10:17

jak juz pisalem dostaniesz warna i bana za 3 warny
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
rosa
VIP Åšcigacz.pl

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości

na górê