rf600-nie kreci dlaczego??
• Strona 1 z 1
rf600-nie kreci dlaczego??
witam
mam nadzieje że nie dostane ostrzezenia.
klopocik mam z odpaleniem:
-moto nie kreci, gosc od ktorego kupilem zazekal sie ze kupil no wy aku ale oczywiscie papierow do niego nie mial nie wnikalem . u niegowsyzstko ladnie odpalilo a byl zimny. po powrocie do domu chcialem odpalic i hu**. nic nie krecinawet, ewentualnie obroci. myslalem ze aku padl oczwiscie sie wkurzylem ze mnie beszczelnie przewalil. ale jak wykrecilem aku to wyszlo ze w stanie jalowym napiecie wynosi 12,75V a wiec ksiazkowo.
nie mialem za bardzo czasu kombinowac. mozesie sie podzielic doswaidczeniami na ten temat??dlaczego nie kreci??
mam nadzieje że nie dostane ostrzezenia.
klopocik mam z odpaleniem:
-moto nie kreci, gosc od ktorego kupilem zazekal sie ze kupil no wy aku ale oczywiscie papierow do niego nie mial nie wnikalem . u niegowsyzstko ladnie odpalilo a byl zimny. po powrocie do domu chcialem odpalic i hu**. nic nie krecinawet, ewentualnie obroci. myslalem ze aku padl oczwiscie sie wkurzylem ze mnie beszczelnie przewalil. ale jak wykrecilem aku to wyszlo ze w stanie jalowym napiecie wynosi 12,75V a wiec ksiazkowo.
nie mialem za bardzo czasu kombinowac. mozesie sie podzielic doswaidczeniami na ten temat??dlaczego nie kreci??
- wesel24
- Świeżak
1. nie ten dział - od tego jest mechanika
2. więcej szczegółów - rozrusznik nie obraca?
2. więcej szczegółów - rozrusznik nie obraca?
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości