Zobacz wÄ…tek - Antena immobilisera r6 - wymiana
NAS Analytics TAG

Antena immobilisera r6 - wymiana

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

Antena immobilisera r6 - wymiana

Postprzez BrylantR6 » 29/8/2010, 17:42

Witam
Zmuszony jestem dokonać wymiany anteny immobilisera (element przy stacyjce)w swojej yamaszce r6 rocznik 2004. Problem tylko jest w tym ze dokopałem sie gdzieś w internecie do informacji ze element ten jest programowany do danego ECU. Mam wszystkie kluczyki łącznie z czerwonym do swojego moto stara antena też działa ale zaczyna troche szwankować i nie chce sie wypuszczac na moto gdzieś dalej bo moge na nim nie wrócic:(. Pytanie moge dotyczy wlasnie tego programowania jak tego dokonać ??? Doczytałem również ze podłączenie innej "obcej " anteny daje bład "52" czyli nie rozpoznany pranspoder czy jako tak. Chodzi mi o samą procedure kodowania anteny .
Bardzo prosze o pomoc , jeśli koś miał taki lub podobny problem
BrylantR6
Świeżak

Postprzez Raczek_6 » 6/9/2010, 13:51

Do kodowania Immo - nowej anteny (tylko nową można kodować) potrzebne jest specjalne urządzenie serwisowe które posiadają ASO Yamahy.
Jakiś czas temu znajomy płacił za antenę 570PLN a za kodowanie kluczyków 150PLN.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
Raczek_6
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez BrylantR6 » 9/9/2010, 13:36

no to w sumie by sie zgadzalo :) tylko mi za antene powiedzieli 1600 złociszy :)
BrylantR6
Świeżak

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

na górê