Jaki olej i filtr oleju kawasaki
• Strona 1 z 1
Jaki olej i filtr oleju kawasaki
Witam mam problem, poniewaz ostanio zauwazylem ze jest niski poziom oleju w silniku /Kawasaki zr6r ninja 1998rok, 20500 km/ a nie mam pojecia jaki olej byl lany wczesniej i zastanawiam sie nad zmiana oleju i tu prosze o pomoc bardziej doswiadczone osoby jaki olej wybrac /syntetyk, polsyntetyk czy moze inny/, ile tego oleju potrzebuje oraz jaki filtr?
z gory dziekuje. Tomasz
z gory dziekuje. Tomasz
- mlody_tomek
- Świeżak
-
maciek.046 - Bywalec
dziekuje za info. moze i bylo, szukalem ale moze przez to ze bylo juz pozno nie znalazlem
co do przebiegu to moze i to nie jest faktyczny stan licznika, ale motocykl sprawuje sie bardzo dobrze, nie narzekam, no chyba ze cos z tym olejem jest cos nei tak, ale sprawdzenei tego zostawie osobie bardziej zorientowanej w temacie niz ja.

co do przebiegu to moze i to nie jest faktyczny stan licznika, ale motocykl sprawuje sie bardzo dobrze, nie narzekam, no chyba ze cos z tym olejem jest cos nei tak, ale sprawdzenei tego zostawie osobie bardziej zorientowanej w temacie niz ja.
- mlody_tomek
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości