problem z rozrusznikiem !!!
• Strona 1 z 1
problem z rozrusznikiem !!!
witam wszystkich mam problem z cbr 900 rr motor stał z 3 tygodnie nieodpalany wiec jak chciałem go odpalic lekko poruszył sie rozrusznik i koniec a do tego przekaznik przerywa jak oszalały wyciagnełem rozrusznik i podłaczyłem chodzi ale jakos słabo ,moze silnik sie zastał i niema siły go ruszyc czy moze przekaznik przepalony.prosze o pomoc pozdrawiam szakul84
-
szakul84 - Świeżak
Na bank to akumulator jak załączysz rozrusznik to następuje duży spadek napięcia i zwora w styczniku puszcza stąd to tykanie stycznika.natomiast jak podłączysz na krótko to będzie się kręcił ale słabo.ładuj akumulator i w drogę
- ROBO
- Świeżak
zobacze jak naładuje aku ale mysle ze to z przekaznikiem cos nie tak
no i sprobuje ruszyc poprzez skrzynie silnikem recznie moze sie zastał sam niewiem cała sobota i niedziela w garazu a tu dookoła słychac jak ziomki smigaja moze cos wymysle
w poniedziałek 
no i sprobuje ruszyc poprzez skrzynie silnikem recznie moze sie zastał sam niewiem cała sobota i niedziela w garazu a tu dookoła słychac jak ziomki smigaja moze cos wymysle

-
szakul84 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości