Nie moge zapalic
• Strona 1 z 1
Nie moge zapalic
Witam mam nastepujacy problem nie moge odpalic swojej f 12 chlodzonej woda. Wymienilem w niej:
- gaznik
-świece+ czapeczke
- moduł
-sprawidzilem czy nie ma klina na kole zamachowym
nic to nie pomaga moze ktos ma jeszcze jakis pomysl cisnienie na tloku jest bo jak zatkam palcem to czuje iskra dobra a gdy wyciagne swiece to jest mokra. A i odpalam ja z kopa poniewaz mam uszkodzony rozrusznik ale jedzilem tak juz ponad rok i nigdy nie bylo problemu
- gaznik
-świece+ czapeczke
- moduł
-sprawidzilem czy nie ma klina na kole zamachowym
nic to nie pomaga moze ktos ma jeszcze jakis pomysl cisnienie na tloku jest bo jak zatkam palcem to czuje iskra dobra a gdy wyciagne swiece to jest mokra. A i odpalam ja z kopa poniewaz mam uszkodzony rozrusznik ale jedzilem tak juz ponad rok i nigdy nie bylo problemu
- ziomalek1407
- Świeżak
może dostawać za mało lub dużo powietrza, tzn może mieć zbyt bogatą lub ubogą mieszankę. spróbuj przytkać palcem lub czymkolwiek innym wlot do filtra powietrza i wtedy odpalić.
- danielekoo7
- Świeżak
- ziomalek1407
- Świeżak
- ziomalek1407
- Świeżak
własnie wczoraj dostalem sie do uszczelniaczy ale jednak sa dobre
a i probowalismy go zapalic wiertarka ale tez nic mi sie wydaje ze on dostaje za duza dawke paliwa poniewaz swieca caly czas zalana a jak go krecilismy wiertalka to az wydech byl caly mokry
a dzisiaj rano sciagnelismy glowice bo ten typ co od niego kupilismy zlozyl ja na sylikon i tez moglo byc tak ze mogla gdzies sie woda dostac czy byly by takie objawy ze nie moze zapalic ??? a i na tym zlozonym na sylikon jedzil ze 2 lata
a i probowalismy go zapalic wiertarka ale tez nic mi sie wydaje ze on dostaje za duza dawke paliwa poniewaz swieca caly czas zalana a jak go krecilismy wiertalka to az wydech byl caly mokry
a dzisiaj rano sciagnelismy glowice bo ten typ co od niego kupilismy zlozyl ja na sylikon i tez moglo byc tak ze mogla gdzies sie woda dostac czy byly by takie objawy ze nie moze zapalic ??? a i na tym zlozonym na sylikon jedzil ze 2 lata
- ziomalek1407
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości