Suzuki GSX 750F 96rok - jakie swiece i o jakim rozmiarze?
• Strona 1 z 1
Suzuki GSX 750F 96rok - jakie swiece i o jakim rozmiarze?
witajcie. Jestem ,,zielony" w tym temacie, wiec chce sie zapytac ,bo planuje kupic na alegro swiece tylko nie wiem o jakim sa rozmiarze. Starych jeszcze nie wykrecilem - gdyz nie posiadam klucza - tez nie wiem na jaki rozmiar ma byc czy na 16mm czy na jakis inny.
Sprzet mi nie chce odpalic po dluzszej przerwie wiec chce zaczac od swiec .
Wiec jakie najlepiej mam kupic, rozmiar śr (wiadomo ze jeden tylko pasuje tylko ze nie wiem jeszcze jaki to jest) jakiej firmy i typ
cos slyszalem o NGK czy to firma czy typ swiecy,
moj sprzet to GSX 750F z 96r.
Sprzet mi nie chce odpalic po dluzszej przerwie wiec chce zaczac od swiec .
Wiec jakie najlepiej mam kupic, rozmiar śr (wiadomo ze jeden tylko pasuje tylko ze nie wiem jeszcze jaki to jest) jakiej firmy i typ
cos slyszalem o NGK czy to firma czy typ swiecy,
moj sprzet to GSX 750F z 96r.
suzuki GSX 750F 1996r
-
marcinoo28 - Świeżak
-
zephyr - Świeżak
witam !
Wejdz na sklpe scigacz.pl i tan mozesz sprawdzic. Ja osobiscie kuile swiece Denso (koszt ok 12 zl sztuka). Zawsze jak pojdziesz do sklepu to ci sprawdza w katalogu jakie powinny byc, po tym jak podasz model i rok motocykla.
pozdro!
Wejdz na sklpe scigacz.pl i tan mozesz sprawdzic. Ja osobiscie kuile swiece Denso (koszt ok 12 zl sztuka). Zawsze jak pojdziesz do sklepu to ci sprawdza w katalogu jakie powinny byc, po tym jak podasz model i rok motocykla.
pozdro!
Patrz w lustera, spojrz dwa razy. Motocykle sa wszedzie !
.:: GSX 600 F ::.
.:: GSX 600 F ::.
-
zajfu - Świeżak
dzieki za wskazowki. Juz sprawdzilem na stronie NGK jaki typ swiec do mojego sprzeta. Zreszta te co mam obecnie nie sa jeszcze mocno zjechane. pozdro
suzuki GSX 750F 1996r
-
marcinoo28 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa