Wariujące wskazówki zegarów SRAD
• Strona 1 z 1
Wariujące wskazówki zegarów SRAD
Witam, mam problem, po przekroczeniu 10000 wskazówka obrotów silnika zaczyna dochodzić do odcięcia i spadać i znów podskakiwać(ale poniżej 1000 nie spada), od prędkości też tak jakby podrygiwała ale bardzo słabo ale jednak skok jakiś wykonuje, wcześniej tak nie miałem, co to może być? SRAD 600 99 rok, silnik pracuje normalnie... 

Jeśli pędzisz z prędkością 299 km/h, to co widzisz przed sobą jest już historią...
-
Michal_burnout - Świeżak
Na wyłączonych światłach napięcie na aku wynosi 14,50, jak włączę to jest 14,30 czy to nie za dużo...? Dziś założę zegary od 750 i zobaczymy, bo może one padają 

Jeśli pędzisz z prędkością 299 km/h, to co widzisz przed sobą jest już historią...
-
Michal_burnout - Świeżak
Nie jest ok skoro spada... Mi spadał w fireblade jak miałem aku dentkę... Odpal moto, podłącz voltomierz, włącz światła i potrzymaj trochę na obrotach - popatrz czy nie spada mocno... Odkręć na kilka chwil do tych 9-10tysi i sprawdź
Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
Podłączyłem zegary od 750 i działały normalnie, moje wisiały na owiewce, wytrzęsły się i też zaczęły działać, czyli problem rozwiązany, wina zegarów. Jeśli chodzi o napięcie to jak nie jest za duże to ok bo w samochodach jest chyba trochę niższe... Zauważyłem lekkie przygasanie świateł jak dodam gazu, ale takie minimalne, może to jednak zła oznaka 

-
Michal_burnout - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 5 gości