Suzuki GSXR SRAD 2000r . Stacyjka
• Strona 1 z 1
Suzuki GSXR SRAD 2000r . Stacyjka
Witam !
Mam problem kupiłem motocykl i mam w nim tak że po przekręceniu stacyjki na włączenie zapłonu gdy odpalę motocykl mogę wyjąć kluczyk normalnie do góry nie przekręcając nim i motor dalej chodzi elegancko tylko bez kluczyka w stacyjce.
Mam pytanie co może być problem tego zjawiska ? Dadam tylko że we wlewie paliwa lub tez otwieraniu za dupka z tyłu już czegoś takiego niema tylko w stacyjce.
Pozdrawiam.S
Mam problem kupiłem motocykl i mam w nim tak że po przekręceniu stacyjki na włączenie zapłonu gdy odpalę motocykl mogę wyjąć kluczyk normalnie do góry nie przekręcając nim i motor dalej chodzi elegancko tylko bez kluczyka w stacyjce.
Mam pytanie co może być problem tego zjawiska ? Dadam tylko że we wlewie paliwa lub tez otwieraniu za dupka z tyłu już czegoś takiego niema tylko w stacyjce.
Pozdrawiam.S
Kupie sportowe motocykle poniżej ceny rynkowej (od 1998 roku). Motocykl może być po ślizgu a -nawet wypadku ! Pisać propozycje gg: 4173757 lub emial: wilczek1003@gmail.com
- SurFace
- Świeżak
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości