regulacja wysokości zawieszenia - prośba o pomoc
• Strona 1 z 1
regulacja wysokości zawieszenia - prośba o pomoc
Witam ,
proszę o odpowiedz : czy wysokość siedzenia zmniejszę skręcając czy odkręcając spręzynę zawieszenia ?
proszę o odpowiedz : czy wysokość siedzenia zmniejszę skręcając czy odkręcając spręzynę zawieszenia ?
- raf1967
- Świeżak
Rzecz biorac na logiczne myslenie, siedzenie obnizysz skrecajac sprezyne. Odkrecajac je podwyzszysz. Ale to tylko ja tak mysle. Lepiej niech jeszcze ktos powie, bo ja czasem farmazony plete
:P:P
Ale to sie w ogole tak robi?? Ciekawe... 

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
-
R1 - Bywalec
A nie prościej było po prostu iść do garażu i sprawdzić?
Żeby zmniejszyć wysokość, musisz rozkręcić sprężynę, znaczy rozprężyć, dać jej trochę luzu.
Pamiętaj tylko, że poza zmianą wysokości jazdy, będzie to miało także wpływ na właściwości jezdne motocykla.

Żeby zmniejszyć wysokość, musisz rozkręcić sprężynę, znaczy rozprężyć, dać jej trochę luzu.

Pamiętaj tylko, że poza zmianą wysokości jazdy, będzie to miało także wpływ na właściwości jezdne motocykla.
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
patty_brawurka napisał(a):Rzecz biorac na logiczne myslenie, siedzenie obnizysz skrecajac sprezyne. Odkrecajac je podwyzszysz. Ale to tylko ja tak mysle. Lepiej niech jeszcze ktos powie, bo ja czasem farmazony plete:P:P
Ale to sie w ogole tak robi?? Ciekawe...
farmazony to ty bardzo często pleciesz.
-
gosia - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości