[HONDA cbr 600f4]i dziwne drgania w silniku ciche stukanie
• Strona 1 z 1
[HONDA cbr 600f4]i dziwne drgania w silniku ciche stukanie
POMOCY -- po rozgrzaniu motocykla słychać dziwne drgania w silniku ale jak wcisnę sprzęgło to wszystko jest ok żadnego stukania już nie słychać ---
o co tu chodzi -- myślałem że to napinacz łańcuszka rozrządu albo sam rozrząd trzeba wymienić pomocy plisss--- to troche dziwne bo moto chodzi ok tylko po krótkiej jezdzie silnik sie rozgrzeje i cos zaczyna stukać ale delikatnie cicho tylko że mnie to bardzo wkurza a a jak sprzęgło wcisne to robi się cisza --- może to problem ze sprzęgłem ale tarcze sa ok itp.. miał już ktoś taki sam problem ???? za pomoc dziekuje
o co tu chodzi -- myślałem że to napinacz łańcuszka rozrządu albo sam rozrząd trzeba wymienić pomocy plisss--- to troche dziwne bo moto chodzi ok tylko po krótkiej jezdzie silnik sie rozgrzeje i cos zaczyna stukać ale delikatnie cicho tylko że mnie to bardzo wkurza a a jak sprzęgło wcisne to robi się cisza --- może to problem ze sprzęgłem ale tarcze sa ok itp.. miał już ktoś taki sam problem ???? za pomoc dziekuje
Ostatnio edytowano 26/4/2010, 16:48 przez maniek23nysa, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
- maniek23nysa
- Świeżak
dzięki !!! więc nie ma co wymieniać na nowy szkoda kasy na to skoro większość cbr tak ma to ok. aha a moge wiedzieć skąd ta pewność miałeś podobny problem lub twój znajomy ??? jeszcze raz dzięki
- maniek23nysa
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 2 gości