Pomocy! nie odpala...
• Strona 1 z 1
Pomocy! nie odpala...
Witam! jestem zadowolonym posiadaczem yamahy xj 900 z 92 roku
Mianowicie jak w temacie mam problem z odpaleniem jej, chodzi o to ze stala cala zime.Teraz gdy nia krece to wpada na obroty od 1000 do 2500 i gasnie.Tutaj daje 3 piliki wav z dzwiekem bo cos mi nie pasuje ...
hxxp://www.speedyshare.com/files/213013 ... rchive.rar
No i teraz stawiam pytanie czy to moze jest za slaba moc z akumulatora(ktorego juz ladowalem cala noc) czy tez jakis inny problem...
Bardzo prosiłbym o szybką pomoc!
)

Mianowicie jak w temacie mam problem z odpaleniem jej, chodzi o to ze stala cala zime.Teraz gdy nia krece to wpada na obroty od 1000 do 2500 i gasnie.Tutaj daje 3 piliki wav z dzwiekem bo cos mi nie pasuje ...
hxxp://www.speedyshare.com/files/213013 ... rchive.rar
No i teraz stawiam pytanie czy to moze jest za slaba moc z akumulatora(ktorego juz ladowalem cala noc) czy tez jakis inny problem...
Bardzo prosiłbym o szybką pomoc!

- lifter
- Świeżak
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
Właśnie dlatego masz teraz problem.
Czy masz pojęcie jak zabrać się do przeglądu motocykle?
Jeśli wiesz to nie czekaj na jakieś rady tylko to rób puki jest czas.
Jeśli niestety nie masz pojęcia jak się za to zabrać to oddaj moto do serwisu lub warsztatu motocyklowego tam personel odpowiednio zajmie się twoim motocyklem
Czy masz pojęcie jak zabrać się do przeglądu motocykle?
Jeśli wiesz to nie czekaj na jakieś rady tylko to rób puki jest czas.
Jeśli niestety nie masz pojęcia jak się za to zabrać to oddaj moto do serwisu lub warsztatu motocyklowego tam personel odpowiednio zajmie się twoim motocyklem
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości