CZY MOJ MOTOR NIE MA OGRANICZNIKOW??
• Strona 1 z 1
CZY MOJ MOTOR NIE MA OGRANICZNIKOW??
CZY TO MOZLIWE ZE MOJA HONDA NIE MA JAKICHS OGRANICZNIKOW?? DUZO PALI OSIAGA PREDKOSC DO 150KM/H CHOCIAZ W OPISACH PISZA ZE JEJ MAKSYMALNA PREDKOSC TO 115 DO 120KM/H POMOZCIE JAK M OZECIE POZDRO
cb
- radus
- Świeżak
raczej nie kumpel ma taka sama tyle ze kilka lat starsza i nie ma nawet startu moja idzie niesamowicie dobrze i szybka tez jest nadzwyczaj ale wolalbym zeby palila tyle co jego tj. 4.5 do 5.5 a nie 10/12 litrow czy w takich motorach sa jakies ograniczniki??albo cos?? tuning to raczej nie jest prawda??
cb
- radus
- Świeżak
nie nie znajdz mechanika motocyklowego synchro gazników to niewielki koszt a przy okazji obejrzyj dokładnie bak paliwa czy nie jest gdzies zkorodowany, czy przypadkiem paliwo gdzies nie cieknie bo te 10 l to wiele za dużo jak na 250-tke.
-
pawulon03 - Świeżak
he he bak napewno szczelny a ze za duzo to sam wiem ale predkosc tez za duza jak na nia .zalewa mi tez jeden gar wiec nie przepala to jasne ale czy do filtra powietrza moze sie waha dostawac?? jak ja kupilem wymienialem filtr i byl on tak jakby rozpuszczany przez benzyne bo az sie kleil
cb
- radus
- Świeżak
według mnie nie ma możliwości zeby paliwo dostawało sie do filtra powietrza ale skoro mówisz ze przy wymianie filtr był upaćkany w paliwie to sugeruje sprawdzic dokladnie jeszcze raz bak paliwa i wszystkie przewody paliwowe pod bakiem czy cos nie scieka spod baku na filtr powietrza
-
pawulon03 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości