Krzywy moto
• Strona 1 z 1
Krzywy moto
Witam. Mam taki problem:
Pożyczenie na chwilę motorka okazało sie złym pomysłem
kolega przywalił w mur od PKO
To było w zeszłe wakacje motorek jest poskładany i jeszcze do końca sezonu nim jeżdziłem. Jednak kiedy puszczałem kierę przy 60km/h skręcała mi w lewa stronę. Podejrzewam że rama jest krzywa
Czy da sie coś zrobić bez prostowania ramy? Może jest jakaś metoda? Jak cos wiecie to pomóżcie
"Live to ride
Ride to live"
Pożyczenie na chwilę motorka okazało sie złym pomysłem

To było w zeszłe wakacje motorek jest poskładany i jeszcze do końca sezonu nim jeżdziłem. Jednak kiedy puszczałem kierę przy 60km/h skręcała mi w lewa stronę. Podejrzewam że rama jest krzywa

"Live to ride
Ride to live"
- monsterbike
- Świeżak
i to jest wlasnie powod dla ktorego nie daje ludziom sie przejechac moim moto.... terz mialem taka sytuacje z TZR'ka... z tym ze zakonczylo sie ze koles wladowal sie w siatke i glebnal na trawe- wszystkie owiewki boczne polamane......
Lovtza a moze cos nie tak jest z wachaczem jezeli walnal w to ze szlifa.... nie znamy dokladnych okolicznosci wypadku wiec mozna gdybac...
Lovtza a moze cos nie tak jest z wachaczem jezeli walnal w to ze szlifa.... nie znamy dokladnych okolicznosci wypadku wiec mozna gdybac...
-
kravec - Administrator
Jeśli to był lekki wypadek albo nie tak bardzo mocny to też mi się wydaje że rama to na samym koncu by poszła.
Na początek sprawdzał bym lagi jeśli to było czołowe uderzenie bo nawet tego nie wiemy. Jeśli najpierw miał ślizga to sprawa też inaczej bedzie wyglądać.
Napisz najpierw jak to wyglądało.
Na początek sprawdzał bym lagi jeśli to było czołowe uderzenie bo nawet tego nie wiemy. Jeśli najpierw miał ślizga to sprawa też inaczej bedzie wyglądać.
Napisz najpierw jak to wyglądało.
Suzuki GSX 1400-2001
Kawa GPZ 1100-1983
Jawa 250/353-1958
Kawa GPZ 1100-1983
Jawa 250/353-1958
-
skora - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości