STUKI PODCZAS JAZDY W K2
• Strona 1 z 1
STUKI PODCZAS JAZDY W K2
Witam.
Podczas jazdy w mojej maszynie słysze lekkie stukanie i nie ważne czy jedę na luzie czy na biegu.
Myślałem że to na małej zębatce ale zajżałem do niej i wszystko z nią jest wpożądku.
Jak ktoś się spotkał z taką przyczyną to proszę o porade.
Dzięki z góry za odpowiedzi.
Podczas jazdy w mojej maszynie słysze lekkie stukanie i nie ważne czy jedę na luzie czy na biegu.
Myślałem że to na małej zębatce ale zajżałem do niej i wszystko z nią jest wpożądku.
Jak ktoś się spotkał z taką przyczyną to proszę o porade.
Dzięki z góry za odpowiedzi.
- lali82
- Świeżak
Regulamin lub ostrzeżenie. Co wybierasz?
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Ja nie mam pojecia co to moze byc bo nie napisales z ktorej strony silnika itd ale wiem jedno ze w silnikach suzuki wystepuje takie tykanie ja mam to samo na youtubie wyraznie to slychac jesli twoj chodzi tak jak z tych filmikow tzn ze jest wszystko ok. pzdr
- Grzesiek-88
- Świeżak
Umnie tez stukac nic nie stuka ale silniki suzuki maja takie charakterystyczne tykanie nawet mozna sie w to wsluchac na youtubie, Nieiwem moze o to mu chodzi. pzdr
- Grzesiek-88
- Świeżak
Grzesiek-88"ale wiem jedno ze w silnikach suzuki wystepuje takie tykanie ja mam to samo[/quote]
[quote="Grzesiek-88 napisał(a):Umnie tez stukac nic nie stuka
Co?
Chociaż możliwe cho chodził ci o coś innego. Ale to nie moja wina że nie potrafisz używać przecinków. Właściwie to nawet kropek i dużych liter nie potrafisz

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Hehe spoko zauwazylem moj blad zwracam honor. Pzdr Co do kropek i przecinkow to faktycznie slabo z tym stoje.
- Grzesiek-88
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości