Poszukiwany mechanik do GSX 750f '93
• Strona 1 z 1
Poszukiwany mechanik do GSX 750f '93
Witam jak w temacie poszukuje mechanika który pomoże mi dojść do ładu z Suzą, motor przyprowadzony został z Niemiec w lutym tego roku, kupiłem go w ciemno na ebayu, w opisie było napisane że motor był nieruszany przez około 3 lata i został spuszczony tylko olej, po przyjeździe zamontowałem nowy akumulator, zalałem olej i motor nie odpalił. Odstawiłem go do znajomego mechanika który rozebrał silnik i stwierdził ze potrzebny jest szlif głowicy, po zrobieniu szlifu motor dalej nie pali, co może byc przyczyną?
Jeżeli jest na forum ktoś z okolic Piły Wałcza Trzcianki bądź zna kogoś kto zajmuje się motorami w tej okolicy proszę o kontakt. pozdrawiam
Jeżeli jest na forum ktoś z okolic Piły Wałcza Trzcianki bądź zna kogoś kto zajmuje się motorami w tej okolicy proszę o kontakt. pozdrawiam
- Janek616
- Świeżak
Rozumiem,ze piszesz bardzo ogolnie,piszac ,ze mechanik rozebral silnik i zrobil szlif ale czego GLOWICY???
Popraw sie
Jesli moto krecilo rozrusznikiem bylo trzeba sprawdzic cisnienie na wszystkich garach,wymienic swiece,wyczyscil,wyregulowac ,synchronizowac gazniki,zalac nowym olejem(wymienic filtry),sprawdzic iskre,zawory i probowac jesli by wtedy nie palil to dac do porzÄ…dnego mechanika/serwisu
Popraw sie
Jesli moto krecilo rozrusznikiem bylo trzeba sprawdzic cisnienie na wszystkich garach,wymienic swiece,wyczyscil,wyregulowac ,synchronizowac gazniki,zalac nowym olejem(wymienic filtry),sprawdzic iskre,zawory i probowac jesli by wtedy nie palil to dac do porzÄ…dnego mechanika/serwisu
-
macs - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości