POSZUKUJE SCHEMATY, PROSPEKTY, SKANY SILNIK JAWA 350 1959r.
• Strona 1 z 1
POSZUKUJE SCHEMATY, PROSPEKTY, SKANY SILNIK JAWA 350 1959r.
Witam. Proszę was o pomoc, drodzy forumowicze. Posiadam Jawę 350 rocznik 1959 mam silnik w kompletnej rozsypce przywieziony w skrzynce, ktoś to rozkrecił ciezko to wszystko poskładać bardzo sie różni od TS 350. Silnik jest dość nietypowy. Proszę o schematy, skany, prospekty cokolwiek do tego silnika. Najbardziej interesuje mnie skrzynia biegów i aparat biegowy, z tym mam najwiekszy problem ponieważ brakuje mi pewnie paru części.
Kontakt ze mnÄ…: GG 5076707 e-mail: ronin46@o2.pl
czekam na jaką kolwiek pomoc, choćby poradę co i jak złożyc, moge wyslac zdjecia na e-mail jakie czesci posiadam, co i jak poskładać, bardzo zalezy mi na tym silniku. Problem zrodził sie jak wspomniałem, z tego powodu iż nie rozkrecalem sam tego silnika lecz dostalem rozebrany i zdekompletowany. Pozdrawiam.
Zamieszczam nizej zdjecia podobnej jawy z takim silnikiem:

Kontakt ze mnÄ…: GG 5076707 e-mail: ronin46@o2.pl
czekam na jaką kolwiek pomoc, choćby poradę co i jak złożyc, moge wyslac zdjecia na e-mail jakie czesci posiadam, co i jak poskładać, bardzo zalezy mi na tym silniku. Problem zrodził sie jak wspomniałem, z tego powodu iż nie rozkrecalem sam tego silnika lecz dostalem rozebrany i zdekompletowany. Pozdrawiam.
Zamieszczam nizej zdjecia podobnej jawy z takim silnikiem:

- ronin46
- Świeżak
Znalazłem pewne schematy na stronie:
http://www.mz-b.com/353/e353.htm
Mysle ze komuś sie przydadzą mi pomogły. Silnik nie jest skomplikowany, jednak chciałbym go złożyć profesionalnie tak jak zawsze to robię w warsztacie
Pozdrawiam!
http://www.mz-b.com/353/e353.htm
Mysle ze komuś sie przydadzą mi pomogły. Silnik nie jest skomplikowany, jednak chciałbym go złożyć profesionalnie tak jak zawsze to robię w warsztacie

- ronin46
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości