Honda Cbr 600 f1
• Strona 1 z 1
Honda Cbr 600 f1
Witam wszystkich
Oczekuje malej porady co do motocyklu j/w. Motocykl kupilem wczoraj za cene 650 funtow , roczne ubezpieczenie 180 funtow .
Jest do malych poprawek , ale nie ma czego oczekiwac po motocyklu z 88 roku
Chcialbym zmienic tlumik , nie chodzi mi o moc itd , chce tylko minimalnie lepszego wygladu , ten pomalowany srebrzanka strasznie mi nie odpowiada , i teraz do rzeczy , szukalem w internecie ale nie moglem znalezc zadnego tlumika do niej , czy pasowalby z nowszych wersji cbr jesli tak to z jakich rocznikow
Jeszcze jedna kwestia odnosnie obrotow motoru na biegu jalowym , silnik pracuje nierowno , na obrotomierzu wskazowka wacha sie o okolo 200 obr/min w gore i w dol , nie wiem z czego to wynika a przedewszystkim czy to normalne .
nie bardzo wiem jeszcze jak ogarniac profil i forum wiec do zdjec podaje link :
http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Honda/CBR,600/81731
Z gory dzieki za odpowiedz
Pozdrawiam

Jest do malych poprawek , ale nie ma czego oczekiwac po motocyklu z 88 roku

Chcialbym zmienic tlumik , nie chodzi mi o moc itd , chce tylko minimalnie lepszego wygladu , ten pomalowany srebrzanka strasznie mi nie odpowiada , i teraz do rzeczy , szukalem w internecie ale nie moglem znalezc zadnego tlumika do niej , czy pasowalby z nowszych wersji cbr jesli tak to z jakich rocznikow

Jeszcze jedna kwestia odnosnie obrotow motoru na biegu jalowym , silnik pracuje nierowno , na obrotomierzu wskazowka wacha sie o okolo 200 obr/min w gore i w dol , nie wiem z czego to wynika a przedewszystkim czy to normalne .
nie bardzo wiem jeszcze jak ogarniac profil i forum wiec do zdjec podaje link :
http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Honda/CBR,600/81731
Z gory dzieki za odpowiedz

Pozdrawiam
- manyman
- Świeżak
w mojej f3 oborty nie falowały więc raczej nie jest to normalne, proponuje czyszczenie i synchronizacje gaźników, ale napewno akrap jakiego miałem w f3 by ci pasował idealnie do moto
AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości