napinacz rozrzadu
• Strona 1 z 1
napinacz rozrzadu
witam wszystkich
mam prosbe czy wie ktos gdzie moge dostac napinacz
rozrzadu do gsxr 600 99r.
z gory dziekuje
mam prosbe czy wie ktos gdzie moge dostac napinacz
rozrzadu do gsxr 600 99r.
z gory dziekuje
- maniek0700
- Świeżak
Witam,sam mam gsxr 600 z tego rocznika i ma juz 52tys.km przebiegu ,slychac juz metaliczny dziwek przy 3tys.obr .
Tak z ciekawosci czemu pytasz o napinacz(chcesz wymienic),jesli masz podobne objawy jak ja to raczej nalezy lancuszek rozrzadu wymienic,cenowo ma sie okolo 220zl.co do ceny napinacza nie wiem.
Tak z ciekawosci czemu pytasz o napinacz(chcesz wymienic),jesli masz podobne objawy jak ja to raczej nalezy lancuszek rozrzadu wymienic,cenowo ma sie okolo 220zl.co do ceny napinacza nie wiem.
-
macs - Bywalec
macs napisał(a):Witam,sam mam gsxr 600 z tego rocznika i ma juz 52tys.km przebiegu ,slychac juz metaliczny dziwek przy 3tys.obr .
lancuszek mam ok
ale gosc od ktorego kuplem przy wymianie zalozyl odwrotnie i go wyje*balo
- maniek0700
- Świeżak
Napinacz kup nowy w ASO Suzuki, nie baw się w używki bo nie wiadomo dlaczego ktoś zdejmował.
Jakiś czas temu nowy napinacz kosztował 350PLN, a ewentualna naprawa głowicy jak przeskoczy rozrząd kosztuje dużo więcej.
Jakiś czas temu nowy napinacz kosztował 350PLN, a ewentualna naprawa głowicy jak przeskoczy rozrząd kosztuje dużo więcej.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości