Problem z ZX6R '99r.
• Strona 1 z 1
Problem z ZX6R '99r.
Witam. Mam problem ze swoją kawą ZX6R 1999r. ostatnio coś inaczej mi pracuje, dusi się, nieraz nie wkręca się na obroty, przy 5 tys obrotów już wyje żeby jej bieg zmieniać co to może być? Próbowałem już to robić i dolałem denaturatu troche do zbiornika żeby wyeliminować np z niego wode i wyczyściłem filtr pod zbiornikiem i było wmiare dobrze a po kilku dniach znowu wróciło, przecież nie będe co 3 dni ściągał zbiornika bo to może nawet nie to. Proszę o jakomś waszą pomoc. Może regulacja gaźników???
- damianbrykas
- Świeżak
synchro nic nie ma do tego,swiece mozna wymienic,nigdy nie zaszkodzi.
Pierwsze co musisz zrobic to dokladne czyszczenie i ustawienie gaznikow jak podaje manual,na koniec synchro,bo wiadomo jak sie zmienia ustawienia gaznika to trza zrobic synchro chyba ze masz wszystko jak nalezy i tylko gazniki zasyfione.
Pierwsze co musisz zrobic to dokladne czyszczenie i ustawienie gaznikow jak podaje manual,na koniec synchro,bo wiadomo jak sie zmienia ustawienia gaznika to trza zrobic synchro chyba ze masz wszystko jak nalezy i tylko gazniki zasyfione.
-
macs - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości