Spray naprawczy opony
• Strona 1 z 1
Spray naprawczy opony
Czy prawdą jest jak w reklamie sklepu poniżej.
Czy nie ma kłopotów z jego użyciem w trasie i czy faktycznie można jechać dalej po jego zastosowaniu. U mnie są opony z dętkami.
Prosiłbym o wypowiedź kierowcy, który spray do opony stosował i co z tego
wynikło.
Ulotka sklepowa.
Spray naprawczy do opon Procycle 400ml
Spray naprawczy do opon z dętką i bezdętkowych Zasklepia niewielkie dziury, oraz dopompowuje powietrze Pojemnik 400 ml Wyprodukowany na bazie lateksu Niezbędny w ...
Czy nie ma kłopotów z jego użyciem w trasie i czy faktycznie można jechać dalej po jego zastosowaniu. U mnie są opony z dętkami.
Prosiłbym o wypowiedź kierowcy, który spray do opony stosował i co z tego
wynikło.
Ulotka sklepowa.
Spray naprawczy do opon Procycle 400ml
Spray naprawczy do opon z dętką i bezdętkowych Zasklepia niewielkie dziury, oraz dopompowuje powietrze Pojemnik 400 ml Wyprodukowany na bazie lateksu Niezbędny w ...
- mirek65s
- Świeżak
Ja stosowałem coś podobnego, ale w samochodzie. Polegało to na tym, że nabiło oponę do coś ponad 2 at., ale czy zda to egzamin na dłuższą metę nie wiem. Jak wróciłem do swojego miasta zaraz zajechałem do wulkanizacji i zalepili dziurę tradycyjnie. Jechać się dało, ale 5 zł doliczyli za czyszczenie opony. Moim zdaniem warto było - bez brudzenia się.
Kawasaki zx6
- Karol_B
- Świeżak
sprayu używałem parokrotnie, i jedynie na odcinku z niedzielnego wyjazdu do domu albo do wulkanizatora (5-10km) w przypadku dętek działa jeszcze lepiej , gdyż nie trzeba myć felgi ani opony po piance, tylko wyrzucasz dętkę i inwestujesz w nową, często wulkanizatorom się nie chce myć opony więc wciskają ci że trzeba po preparacie kupić nową oponę ogólnie jak masz schowek to polecam cosik takiego wozić, są także zestawy naprawcze z klejem,kołkami i nabojami z co2, są skuteczne bardzo (przejazd 200km i za pewne więcej by wytrzymał) ale sam zestaw jest drogi i naprawa też nieco zajmuje (jak się jest w trasie to na pewno się przyda)
-
zomodj - Świeżak
- mirek65s
- Świeżak
u mnie w fajerze preparat K2 tire doktor się sprawdził bo dojechała 40km do domu...
co prawda ciśnienie z pojemnika to tylko 1.75 ale da się na tym dotoczyć do wulkanizacji, chociaż ja rozpędziłem się do 160km/h na takiej oponie która była nabita od 0.
co prawda ciśnienie z pojemnika to tylko 1.75 ale da się na tym dotoczyć do wulkanizacji, chociaż ja rozpędziłem się do 160km/h na takiej oponie która była nabita od 0.
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!
-
melvin - PierwszyOkrutny
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa