R6 2003 problem z wentylatorem !
• Strona 1 z 1
R6 2003 problem z wentylatorem !
nie dziala mi wentylator , rozbieralem juz moto i przegladalem styki itp wszystko gra czujnik raczej tez dobry,wwentylator na krótko tez kręci, ktos wie moze gzdie jest przekaznik od wentylatorowni /?
a i powstal drugi problem po zlozeniu wszystkiego stracil moc dławi sie troche ale odpala normalnie ,byc moze przez to ze napryskalem duzo wd40 w elementy ruchome na gaznikach itp moze gdzies nalecialo tego i teraz dławi go, moze sie rozchodzi ?;[
a i powstal drugi problem po zlozeniu wszystkiego stracil moc dławi sie troche ale odpala normalnie ,byc moze przez to ze napryskalem duzo wd40 w elementy ruchome na gaznikach itp moze gdzies nalecialo tego i teraz dławi go, moze sie rozchodzi ?;[
zwolnij
- RAFF
- Świeżak
maksymalnie 120 C,
a co do dlawienia to sam nie wiem 4x dzis rozbieralem i skladalem wszystko az w koncu przestal sie dlawic , moze lewe wiatry łapał cos zle dokreone było czort wie. teraz lata jak szalony. Ale wiatraczek nie kreci
, bezpieczniki niby całe jezeli sa tylko te co pod lewym wypelnieniem przy czaszy.
a co do dlawienia to sam nie wiem 4x dzis rozbieralem i skladalem wszystko az w koncu przestal sie dlawic , moze lewe wiatry łapał cos zle dokreone było czort wie. teraz lata jak szalony. Ale wiatraczek nie kreci

zwolnij
- RAFF
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość