Sachs X-road 2008 SUPERMOTO Blokady Potrzebna pomoc Pilna
• Strona 1 z 1
Sachs X-road 2008 SUPERMOTO Blokady Potrzebna pomoc Pilna
Witam, zakupiłem właśnie sachsa xroad 2007rok(1rejestracja 2008) niemiecka maszynka, mówią że marka ztradycjami itd.
motorek jest zablokowany, podobno poprzedni wlasciciel dal za blokady 300 euro i teraz moje pytanie, gdzie dokladnie sÄ… i jakie sÄ… te blokady.
odrazu przy wyjsciu kolanka z cylindra jest taka jak by grubsza rurka na odcinku 10cm, i mówią mi znajomi że to też jest blokada, jak ją zdjąc i czy to napewno jest blokada ?
odciÄ…c i rurke wstawic? gdzie indziej sÄ…, szukam sprawdzonych porad np najlepiej popartych fotami.
dane: 125cm3, supermoto, 4sów, rozrusznik,
gg10696060
pozdrawiam

motorek jest zablokowany, podobno poprzedni wlasciciel dal za blokady 300 euro i teraz moje pytanie, gdzie dokladnie sÄ… i jakie sÄ… te blokady.
odrazu przy wyjsciu kolanka z cylindra jest taka jak by grubsza rurka na odcinku 10cm, i mówią mi znajomi że to też jest blokada, jak ją zdjąc i czy to napewno jest blokada ?

dane: 125cm3, supermoto, 4sów, rozrusznik,
gg10696060
pozdrawiam
- metal15
- Świeżak
tak, blokady pewnie sa gdzie indziej tez, moze jakis moduł? zna ktos niemiecki to mogl by poszukac pomudz, ew namiar na jakis serwis chociaz co moge zrobic sam to wole zrobic sam.
Aha, mam do wymiany takze uszczelniacze przedniej zawiechy bo motor lezal lekko i 1 popuszcza lekko uszczelniacz.
Co do blokad, to zdjeme jedna zaslepke na tlumniku koncowÄ…, i widaje mi sie ze minimalnie lepiej chodzi, brzmi pieknie jak rasowa 500
kolanko dokupic nie ma gdzie, a co odcinania tej rurki to sie boje ze to katalizator jakis i ze musi tam byc:D ale robie to raczej
tak jak mowie jesli ktos moze sie cos o nim dowiedziec to bede strasznie wdzieczny bo ja szukam szukam i wszystko po niemiecku...
Aha, mam do wymiany takze uszczelniacze przedniej zawiechy bo motor lezal lekko i 1 popuszcza lekko uszczelniacz.
Co do blokad, to zdjeme jedna zaslepke na tlumniku koncowÄ…, i widaje mi sie ze minimalnie lepiej chodzi, brzmi pieknie jak rasowa 500

kolanko dokupic nie ma gdzie, a co odcinania tej rurki to sie boje ze to katalizator jakis i ze musi tam byc:D ale robie to raczej
tak jak mowie jesli ktos moze sie cos o nim dowiedziec to bede strasznie wdzieczny bo ja szukam szukam i wszystko po niemiecku...
- metal15
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości