Stan zębatki
• Strona 1 z 1
Stan zębatki
W jakim stanie jest ta zębatka?
- maker3
- Świeżak
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
na moje oko ta zebatka (caly naped) kwalifikuje sie do wymiany wnioskuje po 2gim zebie od lewej).... przynajmniej ja bym wymienik go!!
Motorynka Pony
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
-
hugo2003 - Mieszkaniec forum
Ja tam sie takimi rzeczami nie przejmuje, latam aż zrobi sie łysa:) Kto by miał po pare stówek na nowy napęd żeby mieć przyspieszenie leprze o 0,1 sekundy i motor przyspiesza jak nowy, motor i tak jedzie z napędem jak większość mówi do wymiany, więc po co pchać kase... I generalnie łańcuch dla mnie jest wtedy zniszczony jak jest już sztywny
Nie czuje tak wielkiej różnicy pomiędzy używanym a nowym zestawem napędowym więc po co przepłacać..
Nie czuje tak wielkiej różnicy pomiędzy używanym a nowym zestawem napędowym więc po co przepłacać..
- Obserwator
- Świeżak
Obserwator napisał(a):Ja tam sie takimi rzeczami nie przejmuje, latam aż zrobi sie łysa:) Kto by miał po pare stówek na nowy napęd żeby mieć przyspieszenie leprze o 0,1 sekundy i motor przyspiesza jak nowy, motor i tak jedzie z napędem jak większość mówi do wymiany, więc po co pchać kase... I generalnie łańcuch dla mnie jest wtedy zniszczony jak jest już sztywny
niech ktoś tu warna strzeli, bo za takie stwarzanie zagrożenia to ja dziekuje. JEździj sobie czym chcesz, ale to forum czytają także ludzie którzy może akurat sie wogole nie znają i skorzystają z twojej porady...ciekawe czy wymieniałeś kiedyś zestaw na nowy...bo ja odczułem tak dimetralną różnicę, że SZOK. Poza tym powodzenia jak ci stary łańcuch strzeli w trakcie przyspieszania...
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
poza tym rozciaga sie nie rowno .. a po czasie bedzie tez do wymiany lozysko walka zdawczego a to juz rozpolowienie skrzyni.... i koszta.......
Motorynka Pony
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
-
hugo2003 - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości