linka od gazu
• Strona 1 z 1
linka od gazu
hejka
wiem że to strasznie głupie, ale mnie to ciekawi... Otóż mam takie cuś w mojej rf'ce - jak skręcam kierownicą w lewo to mi obroty spadają, jak w prawo, to rosną - i za cholerę nie wiem o co tu chodzi bo linka jest normalnie poprowadzona, luźna, nie widzę tu żadnych mankamentów... Jak dotknę linkę palcem (niezależnie gdzie, czy przy manetce, czy przy silniku) to analogicznie obroty albo rosną albo maleją.
O co tu chodzi? Linka jest skręcona za mocno albo cuś w tym stylu? Ociera o osłonę? hgw
Wiem że to pierdoła, sorry, powinienem po prostu wymienić linkę i tyle zapewne, ale ciekawi mnie o co tu może chodzić...
az
wiem że to strasznie głupie, ale mnie to ciekawi... Otóż mam takie cuś w mojej rf'ce - jak skręcam kierownicą w lewo to mi obroty spadają, jak w prawo, to rosną - i za cholerę nie wiem o co tu chodzi bo linka jest normalnie poprowadzona, luźna, nie widzę tu żadnych mankamentów... Jak dotknę linkę palcem (niezależnie gdzie, czy przy manetce, czy przy silniku) to analogicznie obroty albo rosną albo maleją.
O co tu chodzi? Linka jest skręcona za mocno albo cuś w tym stylu? Ociera o osłonę? hgw
Wiem że to pierdoła, sorry, powinienem po prostu wymienić linkę i tyle zapewne, ale ciekawi mnie o co tu może chodzić...
az
any colour you like as long as its black
- xyl_az1
- Świeżak
proponowałbym jednak żebyś jeszcze raz dokładnie obejrzał co sie dzieje z tą linką jednocześnie skręcając kierownicą w obie strony.ja też mam Rf i wczoraj zakładałem linke tylko że sprzęgła ale tak samo mi sie albo luzowała albo napinała przy skręcie kierownicą ale w końcu tak poprowadziłem pancerz że sobie luzno dynda i moge skręcać do oporu i jest ok:) najlepeij jak zdejmiesz osłony bo tak nic nie widać.pokombinuj troche napewno do tego dojdziesz.
- suzuki rf600
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 46 gości