Opony a felgi
• Strona 1 z 1
Opony a felgi
Witam, być może temat był już poruszany na forum, jednak nic ciekawego znaleźć nie mogę.
Mianowicie jestem przymuszony do wymiany opon w mojej CBR 125, na przedniej oponie porobiły się guzki, przy okazji wymienię też tył. Seryjny rozmiar to 80/90 R17 (przód) i 100/80 R17 (tył). Czy można na seryjne felgi wsadzić szersze opony? Ewentualnie z jeszcze mniejszym profilem? Jeśli tak to jaka jest optymalna granica tych większych rozmiarów?
Tak przy okazji, znacie jakieś sklepy z W-wy i okolic z przystępnymi cenami opon? Mogą być także internetowe.
Pozdrawiam.
Mianowicie jestem przymuszony do wymiany opon w mojej CBR 125, na przedniej oponie porobiły się guzki, przy okazji wymienię też tył. Seryjny rozmiar to 80/90 R17 (przód) i 100/80 R17 (tył). Czy można na seryjne felgi wsadzić szersze opony? Ewentualnie z jeszcze mniejszym profilem? Jeśli tak to jaka jest optymalna granica tych większych rozmiarów?
Tak przy okazji, znacie jakieś sklepy z W-wy i okolic z przystępnymi cenami opon? Mogą być także internetowe.
Pozdrawiam.
-
Lukass7 - Świeżak
Dokładnie... A odpowiedź na Twoje pytania jest jedna: NIE!
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości