Naklejki na felgach
• Strona 1 z 1
Naklejki na felgach
nie wiedzialem gdzie ten temat umiescic wiec dalem go tutaj chcialbym wymienic naklejki na felgach gdyz te stare sa przyklejone krzywo i razi mnie to po oczach tylko nie moge usunac starych macie jakis skuteczny szybki sposob?? cztm to usunÄ…c ?
- Przemooz
- Świeżak
Musisz po usunięciu starych zmyć cały ten klej i odtłuścić miejsce.W innym wypadku nowe naklejki będą odchodzić. Użyj- tak jak kolega wyżej powiedzial- benzyny ekstrakcyjnej.
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
Suszarka lub opalarka i zrywasz na ciepło, zależnie od użytego materiału kilkanaście minut lub kilka godzin.
Czasami lepiej zostawić tak jak jest chyba że masz kilka godzin wolnego na zabawę.
Ostatnio znajomy zapłacił młodszemu bratu za zrywanie naklejek z felg, młody przeklinał go po całym dniu
Czasami lepiej zostawić tak jak jest chyba że masz kilka godzin wolnego na zabawę.
Ostatnio znajomy zapłacił młodszemu bratu za zrywanie naklejek z felg, młody przeklinał go po całym dniu

Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
Raczek_6 napisał(a):Ostatnio znajomy zapłacił młodszemu bratu za zrywanie naklejek z felg, młody przeklinał go po całym dniu
może była zalakierowana

Ja ostatnio podgrzałem suszarką i zeszło super. Bez suszarki łamała sie nie chciała zejść.
- Tomekjan
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości