kierunkowskaz upadek pomocy :))
• Strona 1 z 1
kierunkowskaz upadek pomocy :))
Witam wszytskich na poczatku mam otoz taki maly problem otoz dostalem suzuki gsxr 600 z 2005 roku i moto super jak dla mnie. fajnie sie jezdzi itd az pewnego dnia postawilem na parkingu lecz stopke nie do konca wyprostowalem i moto upadlo. podnioslesz szybko i poszlo dzwignia sprzegla( juz naprawilem wymienielem) i kierunkowskaz. otoz on sie wbil do srodka wszystko swieci jak nalezy gdu sie go wlancza lecz jest luzny bardzo. z prawej strony jest oki i chyba jak by byl przymocowany od wewnatrz a z lewej tej od upadku luzny i wsunal si edo srodka. mozecie mi pomoc jak to naprawic czy kupic nowy kierunkowskaz.
PS. sorki za zla stylistyke lecz nie posiadam polskich znakow w komputerze
pozdrawiam
PS. sorki za zla stylistyke lecz nie posiadam polskich znakow w komputerze
pozdrawiam
gsxr 600
- Siergiej-Puławy
- Świeżak
- snajper1991
- Świeżak
Siergiej, ciężko Ci pomóc siedząc przed ekranem kompa. Podjedź do zaprzyjaźnionego warsztatu lub poproś na forum by ktoś chętny z Twojej okolicy podjechał i podał pomocną dłoń 

Aprilia RSV 1000R Tuono 2007
Play it safe or play it cool!
Play it safe or play it cool!
-
Genji - VIP Åšcigacz.pl
mieszkam w Norwegii a tam ceny nie sa przyjazne juz o cenie motocykla nie wspomne lecz to jedno z marzen i wkoncu ja mam suzi
). przypuszczam ze bede musial podjechac do salonu suzuki ( mam z 3km ) i sie spytac co i jak. dzieki za pomoc

gsxr 600
- Siergiej-Puławy
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości