"bezproblemowy" przeglÄ…d tech. Wawa - moto z UK
• Strona 1 z 1
"bezproblemowy" przeglÄ…d tech. Wawa - moto z UK
czy ktoś może polecic "bezproblemową" stację kontroli pojazdów w Wawie gdzie można zrobic 1-wszy przegląd techniczny moto z UK?
pozdrawiam,
Michal
pozdrawiam,
Michal
- ChozenOne
- Świeżak
no tak - to juz w praktyce wyjdzie jak taka lampa dziala (dzieki wielkie za zainteresowanie tematem ale to troche off topic i nie daje mi odp na moje pytanie).
teraz natomiast szukam jakiegos zakladu z liberalnym podejściem do sprawy, który nie bedzie robil problemow.
ma ktoś doświadczenie na tym polu?
teraz natomiast szukam jakiegos zakladu z liberalnym podejściem do sprawy, który nie bedzie robil problemow.
ma ktoś doświadczenie na tym polu?
- ChozenOne
- Świeżak
kolejna odpowiedz związana wielce z tematem... mój jak to piszesz "szrot" jest nówką sztuką z 2008 roku. chodzilo mi między innymi o stosunek robiącego przegląd do świateł - ale nie w formie "Tylko że lampę i tak musisz zmienić" - tylko nazwy i lokalizacji zakladu w Wawie.
na prawdę chodzi mi o nazwe i ulicę. pozostałym komentarzom odnośnie stanu anglika, szrotom itp dziękuję
kto robił przegląd będzie wiedział o co chodzi
pzdr
na prawdę chodzi mi o nazwe i ulicę. pozostałym komentarzom odnośnie stanu anglika, szrotom itp dziękuję
kto robił przegląd będzie wiedział o co chodzi
pzdr
- ChozenOne
- Świeżak
Invinciblee napisał(a):Tylko że lampę i tak musisz zmienić. No chyba że lubisz jeździć nocą - praktycznie bez świateł.
Nie wiem skąd taka teoria?Ja latałem ostatnio w nocy i nie miałem takiego odczucia.
Sorry za off top.
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości