kolo magnesowe w gpz 500
• Strona 1 z 1
kolo magnesowe w gpz 500
Witam powiedzcie jak to jest w koncu z tym kolem szykuje sie do wymiany takiego kola i wlasnie nie wiem do konca czy moge je zastapic kolem z nowszego modelu mowia ze musi byc takie same bo niby panewki sa obciazone poniewaz jest inna waga rocznik mojej jest 91 a kolo poprawili chyba w 94 i wlasnie z takiego rocznika chcem zamontowac kolo tylko nie wiem czy mozna zrobic taki manewr i czy bedzie on bezpieczny moze ktos wie jaka jest roznica w wadze pomiedzy kolem starym a kolem poprawionym czy ma to jakis wplyw czy tylko jest to czysty bajer , prosze o jakies podpowiedzi .Pozdrawiam
- Chudy_c22
- Świeżak
witam, ja wymieniałem koło na nowsze w gpz 500 moto chodzi rewelacyjnie juz 6 lat, w roku 94 wychodziło nowsze lepsze koło magnesowe koła te róznia sie tym ze nowsze koło posiada oplot stalowy na magnesach zas stare nie posiada co powodowało podczas wysokich obrotów odpadanie magnesów, wiec mozes smiało stawiac, napisałes ze nowsze koło obciaza panewki oczywiscie jest to bzdura jak zwykle wysaana z palca nowsze koło basuje w 100% jak stare mozesz smiało wstawiac chcesz wiedziec wiecej napisz na gg 108469 pisz nawet gdy jestem nie dostepny
- gulczas9
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 7 gości