Zobacz wÄ…tek - Problem ze swiatlami srad 600 1999
NAS Analytics TAG

Problem ze swiatlami srad 600 1999

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

Problem ze swiatlami srad 600 1999

Postprzez LukasBST » 29/4/2009, 12:03

Witam od pewnego czasu borykam sie z problemem zwiazanym z elektryka w moim sradzie ale po kolei.Zaczelo sie od tego ze zniknelo mi podswietlenie obrotomierza sam nie wiem kiedy pewnego razu wracajac po zmroku poprostu to zauwazylem.Druga sprawa od zawsze mialem problem ze swiatlami mijania ktore dzialaly jak chcialy i jezdzilem w dzien na drogowych zawsze,zaczelo mnie to wkurzac dopiero po zmroku(ale problem juz zlokalizowany za swiatla mijania odpowiada jedna z kostek pod lewa owiewka ktora wystarczy puknac i swiatla dzialaja totez na wybojach itd swiatla wlaczaly sie i wylaczaly).Kolejny problem to zupelny brak swiatel pozycyjnych,i ostatnio jakos zniklo rowniez podswietlenie predkosciomierza co jest juz bardzi wkurzajacym faktem.Wszystkie przewody od swiatel pozycyjnych wydaja sie byc ok zmacalem tez wszystkie kostki i nie dalo to zadnego efektu(czy jest mozliwosc ze 3 zarówki sie naraz poprostu spalily? ) No i gdzie szukac przyczyny ciemnosci w "kokpicie" ?

Jak ktos kuma cos z elektryki prosze o jakies porady nie stac mnie na elektryka ktory pewnie zedrze ze mnie sporo kasy i musze do wszystkiego dojsc jakos samodzielnie.
Sracz 600
LukasBST
Świeżak

Postprzez Kosmyk » 29/4/2009, 20:02

tez mam srada i równiez miałem z tym problem ale wymieniłem bezpieczniki wszystkie na nowe i te co byly przepalone dałem o 5A więcej, do tej pory chodzie bez problemów :D
Kosmyk
Świeżak

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości

na górê