Stacje kontroli pojazdów
• Strona 1 z 1
Stacje kontroli pojazdów
Może można by do katalogu firm na stronie, albo chociaż jako przyklejony wątek na forum dodać listę stacji kontroli pojazdów, gdzie podbijacie przeglądy moto?
Ja właśnie szukam czegoś w Poznaniu, wiem, że jest np Panorama Firm, ale zawsze wolę z polecenia czyjegoś spróbować...
Problem mam taki, że kupiłem moto ale widzę że się skończył parę dni temu przegląd i chyba bez przeglądu go nie zarejestruję co? Jakieś wskazówki?
Pozdrawiam
Ja właśnie szukam czegoś w Poznaniu, wiem, że jest np Panorama Firm, ale zawsze wolę z polecenia czyjegoś spróbować...
Problem mam taki, że kupiłem moto ale widzę że się skończył parę dni temu przegląd i chyba bez przeglądu go nie zarejestruję co? Jakieś wskazówki?
Pozdrawiam
- qamca
- Świeżak
re:
Pozwole sobie odnowic temat, jest dosc istotny nie znalazlem tutaj stosownej informacji na ten temat. Dzis sam sie przekonalem.
W Bydgoszczy na Jana Pawla II facet jest naprawde w porzadku. Za przeglad mojej 600'tki zaplacilem 63 zl.
Porozmawialismy, przejrzal co trzeba. Poszlo blyskawicznie w kilka minut. Najwazniejsze byly swiatla
W Bydgoszczy na Jana Pawla II facet jest naprawde w porzadku. Za przeglad mojej 600'tki zaplacilem 63 zl.
Porozmawialismy, przejrzal co trzeba. Poszlo blyskawicznie w kilka minut. Najwazniejsze byly swiatla

- wholic
- Świeżak
A mi w XJ nie podbili przeglądu, bo (cytuję) "Przyjedź pan z oryginalnymi wydechami to pogadamy", a mam wydech Nexxus'a, z homologacją, 470 funtów kosztował, jest cichszy od oryginalnych kominów, niestety SKP'owiec nawet nie chciał miernikiem poziomu hałasu sprawdzić, dziwny człowiek
Musiałem jechać do mieściny oddalonej o 15km i tam mi bez problemu podbili, sprawdzili tylko numery w dowodzie i ramie.

Musiałem jechać do mieściny oddalonej o 15km i tam mi bez problemu podbili, sprawdzili tylko numery w dowodzie i ramie.
BMW F650 Funduro.
-
qadrat - Świeżak
- Obserwator
- Świeżak
kolego jedziesz albo do lubonia kolo zakladow ziemniaczanych
albo ulica wusniowa (aquanet) jak masz wszustko ok to nie m POBLEMU,,,,
albo ulica wusniowa (aquanet) jak masz wszustko ok to nie m POBLEMU,,,,
Motorynka Pony
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
-
hugo2003 - Mieszkaniec forum
jak chcesz zrobić małą przejażdżkę to zapraszam do Pobiedzisk podjade z Tobą do znajomka i zrobi bez problemu ( warunek musisz być moto, kamerki mają). Reszta to nie problem.
-
Marcin ZX6R - Świeżak
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 7 gości