Ciśnienie w garach?
• Strona 1 z 1
Ciśnienie w garach?
Witam. Nie wiedziałem gdzie wstawić temat więc trafił tutaj, jeżeli to zły dział to proszę moderatora o przeniesienie go.
A moje pytanie brzmi tak. Chciałbym się dowiedzieć jakie powinno być ciśnienie w garach, fabryczne, w CB500, Gs500, GPZ 500, ER-5?
Prosiłbym również o podanie charakterystyki pracy silnika, jeżeli to nie sprawi problemu.
A moje pytanie brzmi tak. Chciałbym się dowiedzieć jakie powinno być ciśnienie w garach, fabryczne, w CB500, Gs500, GPZ 500, ER-5?
Prosiłbym również o podanie charakterystyki pracy silnika, jeżeli to nie sprawi problemu.
- nightclowler
- Świeżak
-
SQ - Mieszkaniec forum
Re: Ciśnienie w garach?
nightclowler napisał(a):Witam. Nie wiedziałem gdzie wstawić temat więc trafił tutaj, jeżeli to zły dział to proszę moderatora o przeniesienie go.
Takie są efekty pisania postów pod wpływem %%.Powinni tego zakazać i zabierać internet.
600:D Spawacz ram....
- milus
- Świeżak
Ale ja pytam się na poważnie jakie jest ciśnienie fabryczne w garach w GS 500, CB 500, GPZ, 500 i ER-5
milus jak chcesz wiedzieć to w necie nic a nic nie znalazłem na ten temat więc się nie czepiaj.
milus jak chcesz wiedzieć to w necie nic a nic nie znalazłem na ten temat więc się nie czepiaj.
- nightclowler
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa