zdejmowanie baku er 5
• Strona 1 z 1
zdejmowanie baku er 5
mam problem własnie ze zdjęciem baku.
bak juz odkręcony ale z baku odchodza 2 rurki które idą jak dobrze mysle do kranika (jedna jest umieszczona na wyższym poziomie w baku niż druga)
dalej od niego kranika z funkcjami pri on res) odchodzi jeszcze jedna którą idzie do jakiegos pojemniczka plastikowego.
czy dobrze mysle ze trzeba cała benzyne najpierw spuscic poprzez odczepienie jakiejs rurki dopiero po spuszczeniu benzyny mozemy odczepić rurki trzymające bak z resztą motocykla??
Prosiłbym o info jak sie do tego zabrać
bak juz odkręcony ale z baku odchodza 2 rurki które idą jak dobrze mysle do kranika (jedna jest umieszczona na wyższym poziomie w baku niż druga)
dalej od niego kranika z funkcjami pri on res) odchodzi jeszcze jedna którą idzie do jakiegos pojemniczka plastikowego.
czy dobrze mysle ze trzeba cała benzyne najpierw spuscic poprzez odczepienie jakiejs rurki dopiero po spuszczeniu benzyny mozemy odczepić rurki trzymające bak z resztą motocykla??
Prosiłbym o info jak sie do tego zabrać
www.taniocha.net.pl - akcesoria motocyklowe - najtaniej
- casidy_16
- Świeżak
po obróceniu baku prawie do góry nogami zaczeła wyciekac benzyna od wlewu paliwa wiec postanowilem najpierw calkiem paliwo spuscic narazie 6l lece po astępne butelki
edit:
bak zdjęty, benzyna spuszczona, płyn chłodniczy spuszczony, rurki i jakies badziewia okoliczne poopinane i tragedia;d
http://img21.imageshack.u.../img0650uax.jpg
część ta w której mam wymienic oringi przykręcona na 2 imbusowe śruby - niemoge odkręcić;d
edit:
bak zdjęty, benzyna spuszczona, płyn chłodniczy spuszczony, rurki i jakies badziewia okoliczne poopinane i tragedia;d
http://img21.imageshack.u.../img0650uax.jpg
część ta w której mam wymienic oringi przykręcona na 2 imbusowe śruby - niemoge odkręcić;d
www.taniocha.net.pl - akcesoria motocyklowe - najtaniej
- casidy_16
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości