Lampka rejestracja :)
• Strona 1 z 1
Lampka rejestracja :)
Witam. Wrocilem do PL, razem z moja "ksiezniczka", a ze musze isc na pierwszy przeglad to zauwazylem ze nie swieci mi lampka podswietlajaca rejestracje, przyczepia sie do tego? Kupilem nowa zarowke i nadal nie dziala, nie wiem co z tym jest... Jakies rady?
-
^^phantom - Świeżak
Jeśli zależy Ci na tym, by to działało to sprawdź kabelek, pewnie gdzieś się przerwał.
A jeżeli chodzi o przegląd, to musiałbyś trafic na wyjątkowo upierdliwego diagnostę, jeśliby się do tego przyczepił
pozdro
A jeżeli chodzi o przegląd, to musiałbyś trafic na wyjątkowo upierdliwego diagnostę, jeśliby się do tego przyczepił

-
patryk2340 - Świeżak
zobacz czy kabel nie jest ucięty ( U mnie tak jest ale akurat poprzedni właściciel zrobił to specjalnie) albo czy bezpiecznik się nie przepalił.
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
nie wiem jak tam w Twoich stronach wygladaja przeglady, ale u mnie az sie zdziwilem. Gosc sprawdzil tylko swiatla: przod, tyl, stop i kierunkowskazy i przybil pieczatke.
Fakt ze moto bylo solidnie przygotowane do sezonu i moze na wzrok facet ocenial
Fakt ze moto bylo solidnie przygotowane do sezonu i moze na wzrok facet ocenial

- inek01
- Świeżak
U mnie gość nic nie sprawdzał. Powiedział tylko ,że sam powinienem zadbać by moto było sprawne. Byłem już tam 2razy i zawsze tak samo:)
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości