Pomóżcie kawasaki zxr 400 wejść na gume...
• Strona 1 z 1
Pomóżcie kawasaki zxr 400 wejść na gume...
Tak jak w temacie. Co mogę zrobić bo postawić na gumę ten motorek. Z 1 ze sprzęgła jak strzele to postawi się ale i tak zaraz opada. Od razu mówię że to nie musi jakoś super stać bo dopiero chcem się trochę poduczyć. A więc...czy zmienić zębatki
Na jakie?? Na stronie larssona znalazłem tylko zębatkę o 1 ząb mniejszą do przodu i tylko o 2 zęby większą do tyłu. Czy pomniejszenie i powiększenie o tyle wystarczy? Czy będę musiał kupić do tego nowy łańcuch? Czy mogę wymienić np. tylko jedną zębatke np. z przodu? Czy muszę od razu komplet? Pozdrawiam i czekam na wasze propozycje:)

- patlys
- Świeżak
Zmiana sprzętu będzie na pewno...po tych wakacjach. Myślę nad jakaś "rasową" 600cm. Mogłem kupić teraz ale matka jak zwykle przeżywa. Ale i tak w moim wieku teraz to wszyscy mają skuterki bo mam 16 lat. A już od 13 roku życia jeźdźiłem bez prawka na 125 ccm. I ładnie na przednim kole stawałem. Może jeszcze jej nie wyczułem bo jeźdźiłem nią tylko 2 tygodnie bo się posypały panewki. Na szczęście będę miał już na początku grudnia nowy silnik. A bariera....na yz 250 piony waliłem jak tylko więc bariery jako takiej nie mam 

- patlys
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa