Problem z GN 250
• Strona 1 z 1
Problem z GN 250
Witam, mam problem z odpaleniem motocykla po zimie... Jestem początkującym motocyklistą (co prawda był już simson i etz, ale to jest mój pierwszy w miarę "poważny" motocykl...) a w mojej okolicy nie ma żadnego serwisu (żadnego znaczy żadnego porządnego - tylko serwisy chińskich odkurzaczy...)
Ale wracając do tematu... Motocykl postawiłem w garażu pod koniec Grudnia i kiedy próbowałem go odpalić 1 marca to pojawił się problem... Rozrusznik kręci ale bez efektów... wykręcam świecę - sucha... kręcę dalej aż do rozładowania aku i nic... co jest grane? wnioskuję że nie dochodzi paliwo do cylindra... Co może być tego przyczyną? zapchany gaźnik?
Ale wracając do tematu... Motocykl postawiłem w garażu pod koniec Grudnia i kiedy próbowałem go odpalić 1 marca to pojawił się problem... Rozrusznik kręci ale bez efektów... wykręcam świecę - sucha... kręcę dalej aż do rozładowania aku i nic... co jest grane? wnioskuję że nie dochodzi paliwo do cylindra... Co może być tego przyczyną? zapchany gaźnik?
XF650
-
matheush - Świeżak
-
zenus stunter - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości