Problem z Gsx-f,czasami nie przyspiesza
• Strona 1 z 1
Problem z Gsx-f,czasami nie przyspiesza
Witam,
mam problem ze swoim Gsxf-em z 97.Odpala od strzała i jeździ normalnie, ale raz na jakiś czas łapie taką dziwną fazę, że w ogóle nie reaguje na gaz.Mianowicie odkręcam gaz, a on nie przyśpiesza tylko wyje i trzyma mniej więcej prędkość.Po paru chwilach wszystko wraca do normy.Problem najczęściej pojawia się przy prędkościach 160+.
Dodam jeszcze, że świece nowe,filtr powietrza nowy i gaźniki po synchro.Ktoś miał coś podobnego, albo wie OCB?
mam problem ze swoim Gsxf-em z 97.Odpala od strzała i jeździ normalnie, ale raz na jakiś czas łapie taką dziwną fazę, że w ogóle nie reaguje na gaz.Mianowicie odkręcam gaz, a on nie przyśpiesza tylko wyje i trzyma mniej więcej prędkość.Po paru chwilach wszystko wraca do normy.Problem najczęściej pojawia się przy prędkościach 160+.
Dodam jeszcze, że świece nowe,filtr powietrza nowy i gaźniki po synchro.Ktoś miał coś podobnego, albo wie OCB?
600:D Spawacz ram....
- milus
- Świeżak
Ja miałem taką sytuacje i winne za to były gaźniki, ale mi przerywał przy 5000 obr. dokładne czyszczenie pod spreżarką wszystkie dysze i było ok. Skoro mówisz ze były czyszczone to kurcze nie wiem co może być, a do 160 km\h nic nie przerywa? dobrze wchodzi na obroty?
- kamucha1983
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości